Cautare

91 de rezultate pentru "home" (3.24 secunde)
- Recomanda doua filme de la cinema. - Avand in vedere raspunsul anterior, pot sa iti recomand: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, Pete's Dragon.
Dupa lansarea piesei My Heart is Gone in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu I'm Coming Home cu The Code & Georgian.
Pentru bilete Print@Home - banii se vor returna automat in termen de pana la 10 zile lucratoare, pe cardul cu care s-a efectuat plata.
Pe iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platind cu cardul online sau cu Paypal, primind biletele pe mail apoi sunt printate sau venind cu smartphone-ul sau tableta la intrare), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Dan Werthimer, cercetator principal la proiectul SETI@home, a spus ca, din moment ce unele stele au de doua ori varsta Soarelui si au planete in jurul lor, ele ar putea gazdui civilizatii cu multe miliarde de ani mai avansate decat umanitatea.
Cei 9 milioane de voluntari din intreaga lume care doneaza timp de calculator proiectului SETI@home (SETI la domiciliu) vor ajuta la cernerea datelor, pentru a gasi semnale care nu sunt din surse naturale.
Travel Is My Life And The World Is My Home! De cand m-am urcat pe tocuri si mi-am luat rucsacu-n spate, proiectul #CrisJourneys a adunat multe amintiri frumoase si experiente interesante.
Toate informatiile relevante despre bebelus precum inaltime, greutate, ora nasterii, numele si, bineinteles, data nasterii pot fi acum pastrate intr-un obiect home&deco perfect pentru camera copilului.
clientii proiectului Next Home Viitorului, ce se lanseaza la aceasta editie tIMOn, isi pot rezerva locuinta cu numai 100 de lei, in conditiile in care in unele cazuri o astfel de rezervare costa intre 1.000 si 30.000 de euro.
Acest tip de zahar este ideal ca indulcitor in cafea si ceai si, datorita aromei sale intense, da un gust fin si special prajiturilor si dulciurilor home made.
Exista consecinte economice semnificative (linii aeriene au dat faliment, a scazut bitcoin-ul, turismul in multe tari a fost lichidat, bursele s-au prabusit), iar lipsa de la serviciu a oamenilor, chiar si cu home working, va avea urmari.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com