Finalul de septembrie aduce bucurestenilor Oktoberfest. Festivalul se va desfasura in Parcul Tineretului, iar participantii vor avea posibilitatea de a consuma mancaruri nemtesti specifice. Nu vor lipsi nici multele sortimente de bere nemteasca. In plus, vor fi organizate concerte in aer liber, cap de afis fiind Suie Paparude si Spitalul de Urgenta.
George Mitroiu (a carui cariera a fost incununata cu premii precum International Distributor of the Year in 2006 si Marketing Excellence Award in 2007, acrodate de Sdony Pictures Home Entertainment, Best Franchise Launch Award in 2008, acordat de Walt Disney Studios) si Alin Morar (fost CEO din cadrul RTC Grup), noii actionari ai companiei Sugar Free Dieta, estimeaza ca, o data cu introducerea in portofoliu a marcii de bere bavareza premium Aktien - Zwick’l, vor reusi ca, pana la sfarsitul lui 2011, sa isi creasca cota de piata pe segmental de bere de import la 2%.
Cei doi actionari se bazeaza pe experienta indelungata si know - how-ul de management, marketing si vanzari pentru a transforma compania intr-unul din principalii jucatori pe segmental de piata al specialitatilor de bere din import din Romania si a le oferi consumatorilor prilejul de a se bucura de gustul adevaratei bere bavareze.
"Am preluat Sugar Free Dieta cu intentia de a face performanta pe un segment de piata aflat in expansiune. Conform estimarilor, pana la sfarsitul lui 2011, cota de piata a vanzarilor berii de import va creste cu un procent fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din iulie si pana acum, am reusit sa aducem produsele noastre pe rafturile marilor retaileri. Nu ascundem faptul ca ne intereseaza si distributia prin intermediul canalelor alternative, cum ar fi benzinariile. De asemenea, unul dintre obiectivele noastre principale este sa ne dezvoltam si in HoReCa astfel incat sa aiba un procent semnificativ al business-ului nostru. Ne propunem ca pana la finalul lui 2013 sa detinem o cota importanta din segmental de piata de bere de import din Romania, cu o valoare estimata de 6 milioane de euro", declara George Mitroiu, General Manager Sugar Free Dieta.
Portofoliul Sugar Free Dieta include specialitatile de bere bavareza "Maisel’ s Weisse", "Edelhopfen", "Keiserdom" si "Aktien - Zwick’l".
Sugar Free Dieta va continua sa-si extinda portofoliul de specialitati de bere bavareza, cu noi produse, dar se va extinde si catre alt tip de specialitati.
Compania isi propune sa castige 2% din piata de bere de import din Romania o data cu lansarea unui nou sortiment de bere.
La conferinta de presa care a avut loc la standul Sugar Free Dieta au participat: George Mitroiu, General Manager Sugar Free Dieta si Mihai Dumitrescu - brand manager al companiei Sugar Free Dieta.