• Echipamentele Canon imageFORMULA DR-2010M si DR-2510M marcheaza lansarea primelor dispozitive business de scanare compatibile cu Apple Mac
• Noile scanere pentru documente Canon se adreseaza folosirii Mac in industria creativa si pe piata de business.
Clientii Canon, utilizatori de computere Mac, pot beneficia de acum inainte de aceeasi tehnologie profesionala de scanare, disponibila si pentru dispozitivele Windows. Noile modele DR-2010M si DR-2510M au acelasi design compact, fiabilitate si usurinta in utilizare, ca ale celor mai populare modele Canon DR-2010C si DR-2510C concepute pentru versiunea Windows.
Sean Suematsu, Canon European Document Scanning Solutions Director, precizeaza, "Canon urmareste in permanenta sa-si dezvolte portofoliul de scanere prin tehnologii inovatoare. Stiam ca dispozitivele Windows DR-2010C si DR-2510C sunt populare datorita designului si functionalitatii si ca se vor dezvolta spectaculos intr-un mediu Mac".
Cum tehnologia Mac devine din ce in ce mai folosita in mediile generale de business, departe de mediul traditional de design grafic, arhitectura si piata de media, aceasta va reprezenta pentru Canon o noua directie de dezvoltare in urmatorii ani. Modelele DR-2010M si DR-2510M marcheaza primul nostru pas in mediul business Mac, iar noi vom continua sa dezvoltam in viitor produse compatibile, ca cerinta a urmatoarelor cresteri."
Scanerele pentru documente DR-2010M si DR-2510M functioneaza cu mare viteza, scanand 20, respectiv 25 de pagini pe minut. Utilizatorii din segmentul SoHo (small office/home office), vor considera DR-2010M potrivit pentru o scanare simpla, in timp ce DR-2510M este potrivit pentru piata generala de office, pentru sarcini de scanare specifice si complicate.
Cele doua scanere, disponibile si in Romania din septembrie, au un design compact si difera de modelele pentru Windows, doar prin aspectul negru, atragator, precum si prin software-ul integrat.