wall-street.ro : Cele mai performante malluri din Capitala. Baneasa ramane pe primul loc

Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro. Afla din slide-urile urmatoare ce afaceri si ce profituri, respectiv pierderi, au avut mallurile din Bucuresti.
Baneasa Shopping City: 33,34 mil. euro
Centrul comercial Baneasa Shopping City, dezvoltat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Bucurestiului, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 33,34 de milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2010. Profitul mallului din Baneasa a fost de 5,17 milioane de euro.
Suprafata construita la sol a centrului comercial Baneasa Shopping City este de 32.983 metri patrati, iar suprafata construita desfasurata totalizeaza 99.310 metri patrati.
Cele mai mari chirii lunare sunt platite de firmele din grupurile Inditex (Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius si Oysho), Marinopoulus (Starbucks, Gap, Marks&Spencer, Sephora, etc), Peek &Cloppenburg si Elmec (Nike, Converse, Collective, Folli Follie, Calvin Klei.