Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (2.92 secunde)
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, sustine ca jumatate din banii europeni alocati ministerului sa fie folositi pentru dezvoltarea productiei de biocarburanti.
Vicepresedintele democrat-liberal, Gheorghe Flutur, a anuntat miercuri seara, la finalul reuniunii liderilor PD-L si PSD, ca proiectul legii bugetului pe anul 2009 va fi aprobat in tedinta Executivului din 29 ianuarie, Guvernul mentinandu-si tinta de deficit bugetar, de 2% din PIB.
Primarul Catalin Flutur a declarat ca, in urma negocierilor purtate cu o firma din Dresda si in baza avizului dat de consilierii locali, vor fi cumparate inca 11 tramvaie Tatra, efortul financiar fiind de 100.000 de euro.
Iata ca primarul Flutur incearca sa afle de la cei care l-au ales cum cred ei ca trebuiesc cheltuiti banii pentru municipiul Botosani.
Sau la cantina de ajutor social ca acolo punea primarul Flutur o pila si era chiar gratis. ... Primarul Flutur mi-a spus intr-un interviu ca a obtinut in urma licitatiilor preturi mai mici decit cele platite pe servicii sau produse similare cumparate cu doi ani in urma.
Prim-vicepresedintii PNL, Rares Bogdan si Gheorge Flutur, au declarat joi, dupa sedinta BEX in care liberalii au votat propunerea Nicolae Ciuca -premier, ca ,,este cea mai buna solutie", nominalizarea sa venind chiar din partea presedintelui PNL Florin Citu.
Orice serviciu isi are pretul sau care trebuie platit, spune primarul Flutur si, tehnic vorbind, are dreptate. ... Toata problema a plecat de la promisiunea electorala a lui Flutur, aceea de a elimina taxele aberante.
Primarul Catalin Flutur pare sa fi gasit o solutie prin taxarea parcarilor. ... Fara aceste prime masuri, initiativa primarului Flutur de a colecta o taxa volunatra pe locurile de parcare poate sa se transforme doar intr-o actiune ingenioasa de a atrage ceva bani la bugetul local.
Intrebat de un reporter ce e de facut, primarul Flutur ne-a recomandat sa luam calmante, daca ne enerveaza. ... Dar la Botosani e mai simplu sa zicem ca nu se poate si sa apelam eventual la solutia de calmare propusa de primarul Flutur.
Daca in urma cu doua luni, atunci cind au aparut primele suspiciuni de gripa aviara, ministrul Gheorghe Flutur anunta masuri in forta pentru prinderea si incinerare a zeci de mii de gaini in satele tulcene, iar saptamina trecuta CSAT a trimis infanteria sa lupte cu orataniile de prin curtile satenilor, ieri Ministerul Agriculturii a renuntat la aceasta metoda si a anuntat ca vor fi incinerate doar pasarile din gospodariile care au fost afectate de virusul ucigas.
Legatura devine chiar mai strinsa prin faptul ca sefii forurilor ierarhic superioare, adica primarul Flutur respectiv ministrul Nicolaescu, refuza sa dea curs acelor hotariri judecatoresti.
Asta se intampla cand ne facem treaba cu neprofesionisti, de la sefii sanitar-veterinari (pusi pe criterii politice, nu dupa competente), pana la ministrul Flutur. ... Sa fie demis Flutur, cum cere insistent Opozitia, de dragul ...
Gheorghe Flutur a anuntat ca a preluat interimar sefia PNL pana la congresul extraordinar al partidului, care ar putea avea loc duminica, 10 aprilie, unde va fi ales un nou presedinte al formatiunii politice, dupa demisia lui Florin Citu.
Liberalii continua sa spuna ca nu e adevarat ce se petrece, iar oameni precum Flutur continua sa ridice mingi la fileul Stoica-Stolojan, spunand ca situatia PNL-ului este mai mult decat grava, ca PNL-ul scade in procente etc.
Noi simtim ca sintem adevaratii cistigatori ", a declarat, aseara, primarul Botosaniului, Catalin Flutur, care este, in acelasi timp, si presedintele organizatiei municipale a PNL.
Un alt "rebusist" inspirat al Aliantei este vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur. Acesta a gasit o noua expresie de a lua in deradere titulatura aliantei pesedisto-umaniste, vorbind adesea de "Nationala Uniune NU PSD+PUR".
PSD cere demisia ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru modul ineficient in care a gestionat criza aviara din ultima perioada, cerand ancheta DNA pentru a se face cunoscut modul in care au fost achizitionate kiturile de diagnostic.
Printre cei care l-au onorat cu prezenta s-au numarat insusi presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, senatorul Puiu Hasotti, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, dar si prefectul Constantei, Danut Culetu.
Gheorghe Flutur, nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii, a anuntat ca in timpul mandatului sau vor fi reduse accizele la motorina si va fi aplicata subventia pe produs.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
google-analytics.com