Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (8.32 secunde)
Prin vocea ministrului Gheorghe Flutur, liberalii au sarit si ei la gatul UDMR si PC, avertizandu-si colegii de joaca guvernamentali neloiali ca risca sa fie scosi pe tusa: ... Pentru cine nu a inteles din start mesajul, Flutur a detaliat:
Iesirea total lipsita de respect ierarhic a lui Madalin Voicu a fost completata de liberalul Gheorghe Flutur care, in replica la toate acuzatiile aduse Aliantei de catre liderul PSD, l-a numit pe Mircea Geoana „presedintele de vara“ al fostului partid de guvernamant.
Popescu a purtat discutii pe aceasta tema cu inca vicepresedintele Dinu Secrieru si primarul Catalin Flutur, care s-au aflat la rindul lor in conflict cu Tabuleac, fiind posibil sa il atraga si pe actualul prim-vicepresedinte Vasile Ivanescu.
Din salonul de spital, Basescu si-a aratat ingrijorarea in legatura cu gripa aviara, chemandu-l intr-o audienta pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru lamuriri.
El a fost prezent sambata in pietele Obor si Moghioros din Capitala pentru a culege semnaturi pentru votul uninominal, reintroducerea subventiilor in agricultura si demiterea ministrilor Flutur si Nicolaescu.
Flutur nu stie de ordin De mai bine de o luna, reprezentantii sectorului alimentelor de origine nonanimala negociaza modificarea acestui ordin. ... Ministrul Flutur a declarat pentru NewsIn ca nu stie despre ce e vorba si a precizat ca ANSVSA nu este in subordinea sa.
Intre acestia sunt liberali cu functii importante, precum premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, al Culturii, Adrian Iorgulescu, al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si cel de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Protocolul exista, este Biblia noastra", a declarat vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur, infirmand informatiile referitoare la posibila renegociere a protocolului dintre liberali si democrati.
"Protocolul exista, este Biblia noastra" La randul sau, liberalul Gheorghe Flutur a spus ca prioritatile imediate ale Aliantei sunt legate de programul de guvernare si de integrare in UE.
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Revenind la eforturile facute de Romania in vederea integrarii, Victor Manea a tinut sa faca referire la domeniul coordonat de ministrul Gheorghe Flutur - Agricultura.
Am fost si raman adeptul cutitelor in teaca si sa guvernam pasnic", a explicat ministrul liberal Gheorghe Flutur. ... Potrivit lui Flutur, Bruxellesul nu le-a impus conditia de a nu participa pe liste comune.
Ca vicepresedinte, Gheorghe Flutur poate sa preia ad-interim functia de presedinte, aceasta fiind singura garantie ca congresul extraordinar va permite desfasurarea unei competitii oneste, la adapost de ma-nipularile curentului petroliberal", a spus Stoica.
Sau a ceea ce spun respectivii, acum de mana si cu ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca vor sa faca. ... platforma este sustinuta de Stolojan, Stoica, Flutur, Musca...
Fostul ministru Gheorghe Flutur a facut obiectul mai multor motiuni depuse de PSD, care au atras atentia asupra felului defectuos in care au fost gestionate situatiile de criza aparute pe zona de responsabilitate a Ministerului Agriculturii de acest personaj ce a fost numit, pe buna dreptate, de presa, 'ministrul curcilor' sau 'Tamiflutur'", a declarat Sarbu.
Mai simplu de demis Guvernul si de dizolvat Parlamentul PLD a prezentat, la dezbaterea organizata despre postaderare, o propunere de organizare administrativ-teritoriala in viziunea lui Gheorghe Flutur si una de revizuire a Constitutiei in viziunea lui Valeriu Stoica.
Anuntul a fost facut ieri la Craiova de vicepresedintele Gheorghe Flutur, care a precizat ca formatiunea ar putea avea o lista comuna cu PD, in cazul in care pana atunci va fi finalizat proiectul de unificare a fortelor de dreapta din Romania, proiect despre care liderul peledist a afirmat ca va fi "fara data de expirare".
Gheorghe Flutur, unul dintre liderii Partidului Liberal Democrat, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o reprezinta se va intari in curand cu noi membri. Flutur a refuzat insa sa faca publice numele viitorilor membri PLD, spunand doar ca este vorba despre parlamentari.
Gheorghe Flutur a venit la Galati si a anuntat ca lasa organizatia PLD Galati pe miinile fostului liberal Sandu Traian. ... Nu putem accepta intelegerea care s-a facut intre cele doua partide", a anuntat Gheorghe Flutur.
"Canalul de scurgere dintre PNL spre PLD s-a oprit odata cu plecarea lui Gheorghe Flutur" Senatorul Vosganian s-a aratat putin mai transant in aceasta privinta, sustinand in continuare ca PNL este pregatit la fel de bine pentru o continuare a colaborarii cu PD, prin participarea pe liste comune la alegerile pentru Parlamentul European dar si pentru o participare pe liste separate, lucru care ar arata de la sine situatia de facto a Aliantei:
google-analytics.com