Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (3.64 secunde)
Japonezii vor sa importe din tara noastra vinuri, ape minerale, branzeturi, miere de albine si in special “produse biologice“, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. ... “Aceste programe urmaresc gruparea fermierilor pentru a rezista concurentei de pe piata“, a explicat Flutur.
Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, ne-a declarat ca taxele pentru trecerea terenurilor din extravilan in intravilan au fost eliminate o data cu noul pachet de legi privind proprietatea, care se afla acum in Parlament.
Hotararea de Guvern privind acordarea de subventii la cumpararea de masini agricole poate fi publicata in Monitorul Oficial fara semnatura Ministrului Finantelor, a declarat vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Primele cupoane destinate achizitionarii de ingrasaminte chimice si seminte pentru infiintarea culturilor vor ajunge la producatorii agricoli pana la sfarsitul acestei luni, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Producatorii agricoli care vor sa-si faca propriul depozit pentru stocarea recoltelor vor primi credite pe termen lung, ne-a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. ... In opinia lui Flutur, aceasta ar fi solutia pentru rezolvarea problemei dintre depozitari si producatori.
In total, „peste 30% din bugetul alocat pentru 2006 Ministerului Agriculturii va merge catre aceste activitati“, a declarat ieri ministrul de resort, Gheorghe Flutur.
Romania nu va fi nevoita sa importe grau, cel putin pana in aprilie anul viitor, este de parere ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. ... Gheorghe Flutur a mai declarat ca in 2006 va obtine bugetul solicitat pentru agricultura, respectiv 1,1 miliarde de euro.
Banca Mondiala va acorda Romaniei un imprumut pe cinci ani cu o valoare de circa 60 de milioane de dolari pentru modernizarea sistemului de cunoastere si informare agricola (MAKIS), a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Agricultorii vor beneficia, prin intermediul programului a€žFermierula€œ, de circa 200 de milioane de euro (7.000 de miliarde de lei vechi), suma ce reprezinta circa un sfert din bugetul institutiei pe anul viitor, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Ministrul Flutur paduri viseaza O data cu aparitia presedintelui Basescu in zona, si Gheorghe Flutur, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, solicitat pentru a gasi solutii de consolidare, a precizat ca se va putea consolida versantul, dar numai prin impaduriri.
Pe de alta parte, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, considera nejustificata nemultumirea APRIL, aratand ca acest nou sistem de subventionare va stimula, pe langa cresterea calitatii laptelui, si imbunatatirea raselor de animale, un animal de rasa primind o suma dubla.
Acuze la adresa lui Gheorghe Flutur Oamenii de afaceri din domeniul zootehniei producerii si procesarii laptelui il acuza pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca se lasa influentat de diferite cercuri de interese care isi doresc ca Romania sa nu-si respecte angajamentele europene.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca prima etapa se va derula in aceasta primavara, cand va fi acoperita cu paduri o suprafata mai mica, dupa care in toamna va fi impadurita o suprafata mai mare.
Aceasta masura nu este agreata de proprietari, iar ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, afirma ca este doar o idee discutata la nivelul Ministerului de Finante, nu si cu reprezentantii ministerului pe care il reprezinta.
Guvernul va reduce atat suprafata, cat si numarul statiunilor de cercetare in agricultura, astfel incat terenurile disponibilizate in acest fel sa poata fi retrocedate in baza Legii 247/2005, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Pentru acest motiv cer demisia ministrului Flutur cat mai repede", a declarat, la randul sau, Dumitru Manole, reprezentant al Corpului Agronomic al Inginerilor Agricultori, Silvicultori si Horticultori.
Proiectul, anuntat joi de ministrul Gheorghe Flutur, asigura partea de cofinantare de 50% asigurata pana acum de programul european. "SAPARD-ul romanesc va asigura finantarea pentru proiectele depuse la SAPARD, dar ramase fara finantare", a spus Gheorghe Flutur.
Acest sprijin va fi acordat prin Agentia de Plati si Interventie in Agricultura", a precizat ministrul Flutur. ... Vom da o subventie pe tona pentru cele care merg spre industrializare", a precizat ministrul Flutur.
Aminarea evenimentului s-a facut la cererea expresa a ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, care va participa la o alta manifestare in judetul Suceava. ... Flutur era interesat si de piata din Tecuci, dar si de societatea Agrimat Matca, numai ca nu a fost sa fie.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, s-a intalnit marti cu presedintele Real Madrid, acesta fiind insotit de mai multi investitori spanioli. Flutur a spus ca investi-tia este binevenita si le-a prezentat spanio-lilor facilitatile oferite mediului de afaceri de catre Guvernul roman.
google-analytics.com