Am vazut ca la FC Botosani s-a facut licitatie pentru mincarea jucatorilor. Un oficial de pe acolo spunea ca abia luni se va spulbera misterul licitatiei respective, mister pe care l-am spulberat noi in ziarul de azi, cistigator va fi probabil Ovidiu Epuras de la restaurantul Parc, supranumit Dallas, care are cea mai buna oferta.
Mi-a placut chestia asta, licitatie pentru mic dejun si fripturi, n-am mai auzit de asta. Probabil fiind vorba si de banii de la buget, Consiliul Local avind 51% din actiunile clubului a fost nevoie de toata chestia asta ca sa cistige licitatia liberalul Epuras, care pe deasupra e si consilier local si s-ar putea saracul sa fie si incompatibil in afacerea asta de consilier local facuta cu Consiliul Local .
Dar nu corectitudinea licitatiei e problema, a fost initiativa clubului local de fotbal, m-a distrat modul de a pune problema. Chiar daca e vorba de masa de doua ori pe zi pentru 25 de oameni, tot gustul mincarii, diversitatea si calitatea ei conteaza, cred eu. Oricit ar fi de corecta licitatia de friptura, mai conteaza si cum e facuta si cit de mare e si ambianta, la urma urmei. De aia zic eu ca se putea stabili direct sa ia masa jucatorii la restaurantul respectiv, ca daca era vorba de economii puteau sa manince la cantina unui internat. Sau la cantina de ajutor social ca acolo punea primarul Flutur o pila si era chiar gratis. Sa nu mai vorbim de solutia cu bucatareasa proprie, ajutata la facut mincare de nutritionistul clubului.
La ce seceta e si ce vint bate prin restaurantele din Botosani, daca maninca o saptamina intr-un loc si nu le mai place, fotbalistii, se pot muta la altcineva si, cu siguranta, daca ii spun respectivului ca se muta, mai scade si pretul mincarii.
Primarul Flutur mi-a spus intr-un interviu ca a obtinut in urma licitatiilor preturi mai mici decit cele platite pe servicii sau produse similare cumparate cu doi ani in urma. S-o fi transmis moda asta si unde nu e nevoie, ca daca licitatia a fost facuta chiar pentru a afla un loc unde se poate minca bine si ieftin e in regula. Daca a fost facuta doar sa inchida gura celor care circotesc, nu se va intimpla asta. Si eu stiu o gramada de locuri unde se poate minca mult, mult mai ieftin. Nu stiu daca vor scapa cu viata jucatorii, dar asta e alta poveste.