Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (3.54 secunde)
Manifestarile animaliere s-au dorit a fi o replica la fel de desteapta precum cea enuntata anterior de senatorul PRM Gheorghe Flutur, care, de la tribuna camerei, a calificat limba maghiara drept "limba a cailor".
Radu Bud va fi instalat in functie astazi, la ora 16,00, in prezenta ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur. Noul prefect este nascut in 5 februarie 1961, la Satu Mare, este la a doua casatorie si are trei copii.
Cam in aceeasi situatie se afla Iuliu Winkler, ministru delegat pentru Comert, Gheorghe Dobre, ministrul Transporturilor, Laszlo Borbely, ministru delegat la acelasi minister, Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii.
Diaconu va fi instalat in functie duminica, in prezenta ministrului Agriculturii, liberalul Gheorghe Flutur. Deocamdata, nici in Botosani si nici in alte judete nu a fost numit subprefect.
Cererea de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a modificarilor prin care PD si-a schimbat numele in PD-L si a Protocolului de comasare este semnata de Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur, Florin Popescu.
El pare sa fi pierdut si sprijinul fostilor ApR-isti, care ar fi votat pentru Secrieru, dar si al primarului Catalin Flutur.
Structura nationala liberala, din care, printre altii, fac parte premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur, nu a acceptat nominalizarea fostului senator ca prim reprezentant al Guvernului in Botosani si a tinut astfel seama de pozitia lui Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, care s-a impotrivit numirii lui Secrieru, sustinind ca acesta este total nepotrivit pentru a pune in practica programul de guvernare al Aliantei D.A.
Gheorghe Flutur, purtatorul de cuvant al coalitiei de guvernare, a confirmat indirect stirea, spunand ca primul tur al prezidentialelor se va desfasura in a doua parte a lunii noiembrie.
electoratul meu nu e ca oile cu care a scris dl Flutur pe deal, sa-l prosteasca Basescu - minciuna gretoasa privind "guvernarea de dreapta".
De asemenea, proaspatul vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, Gheorghe Flutur, acuza existenta unor "intelegeri triplu-stecher" intre PNL, PC si PSD.
Varianta este confirmata de reprezentantii minoritatilor, altele decat cea maghiara, dar negata de pedelistul Gheorghe Flutur. Acesta s-a limitat la a recunoaste caracterul urgent al adoptarii Codului Muncii, dar sustine ca in Coalitie nu s-a pomenit nimic despre asumarea raspunderii.
Am inteles de la Blaga ca si-ar dori ca al doilea secund sa fie Gheorghe Flutur, daca vrea sa semneze.
In Suceava, judetul lui Gheorghe Flutur, USL are o cota de 64%. "Din analiza sondajelor efectuate de fiecare parte, s-a constatat ca rezultatele acestora nu difera foarte mult, diferentele dintre cele doua masuratori arata o diferenta de maxim 2 procente...
In urma votului s-a decis ca cele patru functii de prim-vicepresedinte vor fi ocupate de Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase si Teodor Baconschi.
Una dintre reprezentantele PSD, Doina Silistru, deranjata de faptul ca ministrul Gheorghe Flutur i-a mentionat numele, a apreciat ca i-a fost afectata imaginea si a tinut sa-si precizeze punctul de vedere intr-un drept la replica, cerand sa i se prezinte scuze.
oile lui Gheorghe Flutur; Casa din Mihaileanu; "branconajul" lui Traian Igas; furtul nerusinat al votului in Parlament; furtul nerusinat al alegerilor din Neamt;
Din delegatia romana mai fac parte ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, consilierii prezidentiali Theodor Stolojan si Adriana Saftoiu si consilierul de stat Elena Udrea.
Gheorghe Flutur, ministrul agriculturii: „Vor fi despagubiti doar cei asigurati“ „Daca acum citva timp vorbeam de o recolta de sapte milioane de tone, iata ca, brusc, vremea nu ne lasa sa recoltam.
Totusi, Gheorghe Flutur, ministrul de resort, a precizat ca le-a explicat oficialilor europeni ca nu puteau fi inchise toate cele 1.000 de unitati de procesare din categoria D, deoarece aceasta ar fi impus ca tara noastra sa depinda de carne procesata din importuri.
Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Atanasiu, Mihai Voicu, Vasile Blaga, Laszlo Borbely, Ionut Popescu, Gheorghe Flutur, Monica Macovei si Cristian David.
google-analytics.com