Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (3.10 secunde)
Avem, desigur si o avalansa de persoane care isi manifesta dragostea fata de partid", a declarat Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene a PD-L, adaugand ca se vor stabili principii si criterii clare in legatura cu admiterea de noi membri.
Protestatarii au fluierat, au batut in tobe si au scandat "Jos Basescu", "Jos Boc", "Flutur mincinos". ... Basescu, Flutur, Boc", "PD-L la guvernare, atentie la buzunare".
In favoarea Elenei Udrea s-au pronuntat zece dintre liderii PDL, in vreme ce trei au optat pentru Costica Canacheu, iar sase au fost anulate, a anuntat la finalul sedintei conducerii PDL, purtatorul de cuvant al partidului, Gheorghe Flutur.
Cei vizati au fost primarul municipalitatii, Catalin Flutur, considerat vinovat de derularea greoaie a lucrarilor la strazi, presedintele Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, care in doi ani nu a reusit sa-si formeze o majoritate, si deputatul Stelica Iacob Strugaru, care ar fi facut presiuni, prin intermediul lui Constantin Munteanu, fost sef al Garzii Financiare, asupra unui vicepresedinte judetean al UNPR, Dimitrie Zlei din Hudesti, in cazul achizitionarii unui spatiu.
Proiectele cu finantare europeana i-au adus primarului Catalin Flutur titlul de "Europeanul lunii", acordat de publicatia "Buletin de Europa", editata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. ... Este o urgenta pentru ca suntem in a doua decada a lunii decembrie", a declarat Gheorghe Flutur, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent al partiduluiĀ“.
Mai mult, Ponta i-a indemnat pe alesii locali USL sa le explice oamenilor ca daca vor vota din nou cu PDL "s-ar putea sa ramana cu Anastase si cu Flutur" si cu Emil Boc, care le vor taia din nou salariile in 2013.
In Botosani, primarul PDL Catalin Flutur este cotat, potrivit sondajelor PSD, la peste 40%, in timp ce candidatul USL, Gabriel Oprisanu, are cu aproximativ 10 procente mai putin.
Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Traian Igas, Flutur si Ioan Oltean, experienta pedagogica fiind incununata de "dirigintele" Traian Basescu.
ā€¢ In Suceava, batalia pentru Consiliul Judetean este ina stransa, candidatul PDL Gheorghe Flutur ar avea doar doua procente in fata contracandidatului USL Catalin Nechifor.
CNC-ul este cel care alege o conducere interimara", a spus el UPDATE 17:10 Gheorghe Flutur s-a anuntat, in Colegiul Director, demisia din functia de prim-vicepresedinte.
Ei bine, conform riguroaselor criterii macoveniene, in spiritul inaltei morale pedelice, asa se face ca lista de candidati PDL contine urmatoarele nume: Elena Udrea, Flutur, Boureanu, Anastase, Ioan Oltean, Igas. Si astea sunt doar cateva exemple. Reforma morala la tot cartierul!
Totodata, in situatia prezentata de Ministerul Apararii pentru avansarile in grad din 2011 mai figureaza analistul Bogdan Chirieac, primarul Buzaului, Constantin Boscodeala, senatorul independent Chirvasuta Laurentiu, fostul primar de Botosani Catalin Flutur, dar si fostul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur.
Ca sa fiu mai clar, este vorba de cele 286 de amendamente depuse de senatorul PDL Gheorghe Flutur.
Primarul Catalin Flutur spune, insa, ca familiile care locuiesc la case si care nu beneficiaza de serviciile societatii de salubrizare pot cere scutirea de taxa.
In acest sens vor fi excluse de la subventionare zonele extrem de favorabile acestei culturi, dar si cele unde cultura graului nu este propice, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca, la recenta sa vizita la Bruxelles, a solicitat reprezentantilor Comisiei Europene sa accepte si activele drept cofinantari la accesarea fondurilor Sapard.
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a infirmat aceste variante.
Producatorii agricoli vor intra in posesia cupoanelor valorice la inceputul saptamanii viitoare, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, care a precizat ca primele loturi vor pleca de la Imprimeria Nationala catre directiile agricole incepand de astazi.
O parte dintre fondurile Sapard vor fi directionate catre consolidarea digurilor de pe malul stang al Dunarii, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
google-analytics.com