Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (2.82 secunde)
Reprezentanti ai PLD si-au exprimat ieri, la o intalnire cu raportorul pentru Romania al CDU-CSU, Gunther Krichbaum, intentia de a adera, dupa Congresul de constituire, la PPE, a declarat vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur.
In schimb, vicepresedintele PLD, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat ca votul din Senat in cazul motiunii privind Justitia consfinteste drumul spre alegeri anticipate.
Stop referirilor la PNL Vicepresedintele Gheorghe Flutur a spus ca, odata cu inregistrarea, PLD are sansa sa intre in cursa pentru alegerile europene. ... Valeriu Stoica s-a referit si la excluderile practicate de PNL prin care Theodor Stolojan, Mona Musca si Gheorghe Flutur si-au pierdut statutul de membri ai partidului.
Nu este saptamana sa nu se adreseze cineva Curtii Constitutionale", a aratat Flutur. ... Aici apare aceasta ciudatenie, iar exemplul cel mai elocvent este ca domnul Tariceanu s-a refugiat intr-o alta coalitie ca sa reziste unei eventuale revocari a presedintelui", a spus Flutur.
Nu au ei atatea papioane cate fluiere avem noi", a declarat, la randul sau, Gheorghe Flutur, presedintele executiv al PLD.
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei.
Vicepreºdintele PLD, Gheorghe Flutur, a continuat tirul împotriva liderilor politici. ... Spuneþi-le ºi celorlalþi sã  meargã la vot pe 19 mai ºi sã voteze NU“, i-a îndemnat Flutur pe zecile de mii de oameni din Piaþa Prefecturii care au început sã scandeze:
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca formatiunea sa a decis sa participe la semnarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu, care va fi depusa probabil saptamana viitoare. ... Potrivit estimarilor lui Flutur, semnarea motiunii de cenzura va strange semnaturi si din afara celor doua formatiuni.
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Social-democratii, initiatori ai motiunii, l-au criticat, in luarile de cuvant, pe predecesorul lui Remes la Ministerul Agriculturii, liberal-democratul Gheorghe Flutur. Lui Flutur i s-a reprosat si "gestionarea catastrofala" a celor doua crize de gripa aviara.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca afirmatia ministrului Agriculturii, Traian Remes, potrivit careia in minister nu exista niciun document care sa ateste existenta gripei aviare din vremea ministeratului lui Gheorghe Flutur va duce, probabil, la infiintarea unei comisii de ancheta.
Corneliu Vadim Tudor (PRM) - 1%, Vasile Blaga (PDL) - 2%, Dorel Onaca (PDL) - 3%, Mircea Geoana (PSD) - 4%, Marko Bela (UDMR) - 4%, Sorin Oprescu (independent) - 4%, Cristian Diaconescu (PSD) - 5%, Gheorghe Copos (PC) - 7%, Verestoy Attila (UDMR) - 10%, Adrian Paunescu (PSD) - 15%, Gheorghe Flutur (PDL) - 16%.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni ca seful echipei de campanie nationala a partidului este presedintele formatiunii, Emil Boc. Potrivit lui Flutur, staff-ul de campanie va fi format din membrii comisiei de unificare PD-PLD.
Din delegatia initiala de 5 negociatori lipseste Vasile Blaga, fiind prezenti la discutiile cu PSD Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu si Gheorghe Flutur. Din partea PSD, la intalnire participa Emil Boc, Gheorghe Flutur, Adriean Videanu si Theodor Stolojan.
 Probleme "relativ minore"Ieri, la Bucuresti, dupa sedinta Biroului Politic Coordonator Central al coalitiei de guvernare, vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat ca sunt probleme "relativ minore" in cateva judete intre PSD si PD-L, existand doar "mici neintelegeri" pentru care exista solutii.
Potrivit vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, liderii coalitiei au decis ieri ca presedintii organizatiilor judetene PDL si PSD care nu reusesc sa ajunga la un acord privind impartirea functiilor sa fie chemati in fata conducerilor centrale.
Pe de alta parte insa, ieri, dupa intrunirea liderilor PD-L de la Bucuresti, vicepresedintele Gheorghe Flutur a anuntat ca s-au facut pasi in rezolvarea neintelegerilor din teritoriu si ca probleme ar exista la Teleorman si Vaslui. Constanta nu a fost nominalizata de Flutur.
, membrii BPJ au discutat lista de nemultumiri in relatia cu PSD, care va fi transmisa liderului central Gheorghe Flutur.
Cata putere de a se impune poate avea Gheorghe Flutur, coordonatorul campaniei lui Traian Basescu in teritoriu (exceptand zona lui) in fata organizatiilor PD-L din teritoriu, in conditiile in care singurul om recunoscut de acestea a fost, de-a lungul multor ani, Vasile Blaga?
Flutur e sef de campanie cu numele. ... Resentimentele vizavi de liberalii captivi la PD-L Stoica, Stolojan, Flutur, Pinalti sau Raluca Turcan sunt, inca, prea mari.
google-analytics.com