Cautare

9051 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.16 secunde)
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
Mircia Gutau spune ca este obligat sa puna in aplicare hotararea Curtii de Apel de la Pitesti in legatura cu salubrizarea Ramnicului.
Hotii au furat, de la inaugurarea autostrazii, panouri, parapeti, semnalizatoare, garduri antiorbire, indicatoare si sisteme de comunicatii. Lipsa panourilor de avertizare sau a cablurilor de alimentare a acestora au dus la inregistrarea mai multor accidente.
În cazul retrocedarii în natura a imobilului, administratia locala mai poate sa-l utilizeze cinci ani, pâna la gasirea unei solutii, dar în acest caz trebuie sa achite chirie.
În cazul retrocedarii în natura a imobilului, administratia locala mai poate sa-l utilizeze cinci ani, pâna la gasirea unei solutii, dar în acest caz trebuie sa achite chirie.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Lucratorii de la case si galantare au refuzat sa inceapa munca pana nu li s-au dat explicatii cu privire la banii pe care ar fi trebuit sa-i primeasca inca de pe 10 iulie. ... Am inteles ca la Calarasi nu au luat banii de doua luni.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova. Companiile care urmeaza sa lucreze cu Ford roiesc in jurul fabricii, pentru a-si pregati operatiunile necesare lansarii celui de-al doilea model Ford care se va produce la Craiova, incepand din partea a doua a anului viitor.
'Doua mari companii chineze, China State GRID si Shanghai Construction Group, sunt interesate sa participe la realizarea unor proiecte in parteneriat public in Romania.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
google-analytics.com