Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.31 secunde)
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Cine esti tu Basescu? Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Traian Basescu s-a faultat singur? Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! ... Contrar promisiunilor electorale, Traian Basescu : ... Dar, dincolo de aceste "pagube generale", Traian Basescu a produs bugetului national pagube de miliarde de dolari prin actiunile sau inactiunile sale in toate functiile de decizie pe care le-am enumerat mai sus.
Senatorul Ioan MANG a sustinut o declaratie politica intitualta "Traian Basescu trebuie sa lase Romania sa respire", pe care o puteti citi in continuare.
Capcana lui Basescu pentru Ponta si USL (Autor : ... Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Traian Basescu:
Declaratiile rasiste ale lui Basescu aduc romii la Cotroceni Protest fata de derapajul romofob, sexist si nationalist de extrema dreapta al presedintelui Romaniei "Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate?
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ca Basescu e capos rau de tot. ... "Domnul Basescu se asaza pe scaunul de frizer; ... Basescu spune: ... Basescu e salvat de Adrian Copilul Minune, chemat si el la emisiune, care cinta o manea trista;
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ca Basescu e capos rau de tot. ... "Domnul Basescu se asaza pe scaunul de frizer; ... Basescu spune: ... Basescu e salvat de Adrian Copilul Minune, chemat si el la emisiune, care cinta o manea trista;
Basescu la televizor, Basescu in ziare, Basescu prezent cu steguletul alb la Clubul Roman de Presa, pentru a defini (sau redefini) relatiile dintre ziaristi si politicieni.
De ce ar avea oamenii incredere in dvs sau in Crin Antonescu ca veti gasi o solutie la situatia actuala?
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Suntem la final, va intalniti cu doamna Merkel? Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... Traian Basescu:
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu. Cel putin in prima parte a campaniei, liderii PD Bihor spun ca nu vor organiza mitinguri si agape electorale pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Parlamentul, impulsionat de presedintele Senatului Mircea Geoana, a modificat cu rapiditate Legea raspunderii ministeriale pentru a da dreptul guvernului interimar sa poata trimite bugetul pe 2010 la Parlament, spre dezbatere si adoptare. Cu toate acestea, legea zace la Cotroceni:
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii.
google-analytics.com