Serviciul economic al Spitalului Clinic de Urgenta a primit opt sute de mii de lei de la Consiliul Judetului, din care 250 de mii vor fi folosite pentru lifturile batrine ale spitalului, iar restul pentru repararea hidroizolatiei si a subsolurilor.

Modernizarea Spitalului Clinic de Urgenta, cea mai mare unitate sanitara din judetul nostru, se pare ca este acum mai mult decit oricind in atentia autoritatilor centrale, dar si a celor locale. Dupa ce Autoritatea de Sanatate Publica a informat ca spitalul urmeaza sa primeasca 8 milioane de lei pentru dotarea cu aparatura si efectuarea lucrarilor de imbunatatire a conditiilor din spital, a venit rindul Consiliului Judetului sa aloce bani pentru spital.

"Serviciul economic al spitalului ne-a confirmat ca s-au primit de la Consiliul Judetului opt sute de mii de lei, din care 250 de mii vor fi folosite pentru a schimba cu totul doua dintre lifturi. Speram sa mai primim inca 250 de mii pentru a schimba inca doua lifturi deoarece este mai eficient si economic sa schimbam lifturile vechi, decit sa le tot reparam. Restul banilor va fi folosit pentru alte lucrari de reabilitare a structurii spitalului. Este vorba de reparatii facute la subsol, unde multe dintre tevile ce transporta fluide au mare nevoie sa fie inlocuite sau macar reparate. De asemenea se vor folosi bani si pentru a repara hidroizolatia de la blocul alimentar", a declarat purtatorul de cuvint al Spitalului Clinic de Urgenta, dr. Mihai Bucatanschi.

Din fonduri primite de la Consiliul Judetului au fost achitate si ultimele facturi privind plata unor lucrari de reabilitare si modernizare facute in sectiile de Ortopedie si Gastroenterologie. Conducerea spitalului a precizat ca are promisiuni de la Consiliul Judetului de a mai primi bani necesari lucrarilor de modernizare. Din pacate inca nu a fost stabilita data la care vor incepe aceste lucrari.