Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.01 secunde)
In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%. ... "In luna iunie, cand s-a aflat ca se va majora TVA, s-au emis mai multe facturi.
Ele au de incasat bani de la terte parti si aduc facturi prin care arata ca alte firme au sa le plateasca sume importante. De fapt, acele facturi sunt fictive.
Usor nu este nici pentru noi, pentru ca nu este acelasi lucru sa emiti 400 de facturi, ca in prezent, sau 67.000 de facturi, cat va rezulta in urma facturarii individuale.
Investitorii romani, care dezvolta proiectul de apartamente pasive LOFT Green Apartments in Mogosoaia, anunta ca vor vinde in luna decembrie apartamente care nu vor avea facturi la utilitați.
Utilizatorii pot efectua transferuri intra- si interbancare, pot plati facturi sau pot consulta soldul conturilor bancare. ... La randul ei compania Vodafone le permite clientilor serviciului Mobile Banking sa plateasca facturi, sa-si incarce cartela preplatita si sa afle situatia conturilor bancare de la Raiffeisen Bank sau la BRD.
La sfarsit de an ai scos mai multi bani din buzunar pentru mancare, cadouri, facturi. ... facturi, alimente, transport. Vezi ce suma iti ramane si dozeaz-o sa iti ajunga pana la urmatorul salariu.
Procurorii au fost nevoiti sa mearga in urma cu aproape 10 ani pentru a da peste niste facturi despre care sustin ca ar fi fost eliberate mai tarziu si fara a avea girul unei comisii de evaluare.
Doi cetateni de etnie roma din localitatea mehedinteana Strehaia au fost prinsi aseara in flagrant in biroul unui om de afaceri din Timisoara, in timp ce incercau sa ii vanda acestuia facturi fictive de cateva miliarde de lei.
Unii furnizori vor emite 2 facturi in luna decembrie pentru ca nu stiu deocamdata cum sa factureze consumul din luna noiembrie.
Preturile la utilitati lovesc crunt in sute de mii de familii, iar in timp ce oamenii se trezesc cu sume colosale pe facturi, baietii destepti din energie se imbogatesc.
Paul Anghel, director general ANPC, a explicat ce solutii au romanii care au primit facturi uriase la energie si gaze.
Paul Anghel, director general ANPC, a explicat ce solutii au romanii care au primit facturi uriase la energie si gaze.
Peste 450.000 de facturi la curent si 89.000 la gaze naturale au fost emise gresit. In sedinta de Guvern de astazi au fost anuntate masurile pe care le-au luat guvernantii in criza actuala a facturilor.
Un pensionar din Lugoj a decis sa-si puna capat zilelor, a lasat doar un bilet pe teancul de facturi, mesajul era unul scurt:
Senatorul PNL Ioan Aron Popa recunoaste ca este o bataie de cap in plus toata aceasta poveste, dar, in acelasi timp, adauga ca se numara printre senatorii care nu se sperie de facturi, pentru ca lucreaza suficient cu acte si deconturi.
Desi legea a fost promulgata in 1996, nici oamenii, nici autoritatile locale nu stiau ca ea exista, iar cei mai multi dintre ei n-au vazut niciodata vreo compensare la facturi.
Mihai Tudose anunta deciziile de ultima ora despre taxe, preturi, facturi, salarii si pensii
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, vine cu o serie de recomandari pentru romanii care au primit facturi la curent si gaze inexplicabil de mari.
Platile sunt evidentiate pe facturi si au termene precise de achitare. Dar ce te faci, atunci cand, in cutia postala nu-ti gasesti scrisoarea cu "petitia de instiintare" sau uiti sa achiti una dintre facturi?
Impovarati de facturi si ingrijorati ce pun pe masa, romanii renunta pana si la ultimele lucruri care le aduceau bucurie. ... In realitate, banii acestia le ajung doar pentru facturi si mancare
google-analytics.com