Cautare

3641 de rezultate pentru "programul de revelion" (3.24 secunde)
REVELION 2014:
Adrian Vrauko) Afla cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul, in functie de zodie. Horoscopul de Revelion este marcat de prezenta Lunii in Gemeni, zodia comunicarii si calatoriilor.
REVELION 2015 BUCURESTI - Unde te poti distra in noaptea dintre ani:
REVELION 2014. ... Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Revelion. Traditii culinare care aduc noroc si bunastare in anul nou Pregatirile pentru masa de Revelion sunt in toi. Anul nou vine cu traditii culinare legate de pregatirea romanilor pentru masa festiva.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
BERBEC Acestor nativi nu li se poate reprosa in niciun caz ca au goluri de activitate. ... De altfel, cei care castiga in acest interval adevarate averi sunt transportatorii, comerciantii si jurnalistii. Starea de sanatate ii sustine, numai ca financiar au de asteptat pana vor primi primele gratificatii.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Cu toate ca ar putea primi si 500 de euro pentru un apartament închiriat pentru petrecerea de Revelion, proprietarii craioveni de locuinte nu agreeaza ideea de a-si lasa casa pe mâinile gastilor puse pe distractie.Moda petrecerilor private prinde tot mai bine în Craiova, iar cererea pentru apartamente de închiriat pentru astfel de petreceri de Revelion este tot mai mare.
De Revelion, din petrecere in petrecere. Cat castiga artistii de la noi in noaptea dintre ani Pentru artisti, noaptea de Revelion e cea mai plina din an. De munca, dar mai ales de bani.
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
Moda rochiilor online pentru revelionul 2016 Rochii ieftine online, de zi, de ocazie, de seara, de vara.
Principalii agenti economici de turism din Mangalia si-au anuntat deja tarifele si pachetele de servicii oferite clientilor din tara sau din strainatate pentru sarbatorile de iarna.
Hotelierii si proprietarii de pensiuni au fixat deja preturile pentru Revelion, la munte. ... In functie de serviciile alese - numar de nopti, mic dejun sau demipensiune - in zona Bran-Moeciu, Revelionul costa anul acesta intre 150 si 450 de euro de persoana pentru patru nopti.
Cererea pentru apartamente de inchiriat pentru perioada Revelionului este tot mai mare. Proprietarii de locuinte din Craiova nu sunt insa incantati de ideea de a-si lasa casele pe mainile petrecaretilor. Principalul obstacol in organizarea unei petreceri de Revelion este reprezentat de gasirea locatiei potrivite.
Revelion in Grecia - Un cititor a postat pe site-ul amfostacolo.ro urmatoarea intrebare: Cochetez cu ideea unui Revelion in Grecia. ... Am in vedere cazare intr-o camera pentru 2 adulti si un copil, dar suficient de incapatoare, ceva la cca 45mp.
PROGRAM MALL BUCURESTI REVELION 2017.
De la 1 ianuarie 2007 romanii vor deveni mai europeni. Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
Amatorii de oferte turistice pentru Craciun si Revelion au inceput sa-si faca rezervari la pensiuni inca din august, ne-a spus Badulescu. Acesta a precizat ca perioada in care se vand cele mai multe pachete pentru Craciun si Revelion este cuprinsa intre jumatatea lui octombrie si jumatatea lui noiembrie.
Pentru cei care nu s-au decis inca unde isi vor petrece Revelionul in acest an, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) vine pe ultima suta de metri cu cateva oferte ale pensiunilor care mai au locuri libere in aceasta perioada.
google-analytics.com