Christian Ciocan, actualul purtator de cuvant al Politiei Capitalei a luat decizia de a parasi functia de conducere pe care o detine in cadrul sistemului de relatii publice al institutiei.
"Am luat o decizie de a pleca din sistemul de relatii publice insa nu in acest moment. Nu stiu deocamdata unde si cand, dar am luat aceasta decizie", a spus actualul purtator de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul sef Christian Ciocan.
El a facut totusi precizarea ca va renunta curand la actuala functie. "Daca va exista oportunitate, in anul acesta", a spus Ciocan, subliniind ca nu vizeaza postul niciunui coleg si ca asteapta sa se organizeze un concurs.
Christian Ciocan spune ca poate sa faca mult mai mult decat ii ofera actualul post si s-a hotarat sa se intoarca in structurile operative ale Ministerului Adminsitratiei si Internelor.
"Sunt intr-adevar niste motive. Cred ca am facut tot ce puteam sa fac pana la momentul asta si mai departe nu mai tine de mine. Eu am fost acceptat in Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Pana la urma, orice om isi doreste o evolutie. Cred ca la momentul asta aa bate pasul pe loc in ceea ce privste sistemul de relatii publice la noi si nu depinde de mine. Eu am facut tot ce am putut pana acum. La momentul asta, Politia Capitalei nu poate sa iti ofere altceva pentru dezvoltare. Degeaba pe plan personal si cunostintele mele personale ma fac sa am recunoastere in Europa daca in organizatie nu pot face mai multe", a spus Christian Ciocan.
Christian Ciocan este hotarat sa plece din sistemul de relatii publice al Politiei Capitalei pentru un post de inspector sef intr-un judet.
"Deocamdata nu vizez niciun post, dar nici nu as accepta sa plec in orice judet, ca nu am plecat din Turnu Severin pentru a ocupa o functie oriunde. Vom vedea, acolo unde sunt concursuri", a explicat Ciocan.
De fapt el a venit la Bucuresti provizoriu, caci avea nevoie sa ocupe trei ani o functie de conducere pentru a participa la concursurile din structurile MAI.
"Eu am venit la Bucuresti pentru a indeplini o conditie necesara prezentarii la concursurile care se organizeaza in Ministerul de Interne, si anume o perioada minima de 3 ani intr-o functie de comanda. De altfel, anul trecut am si sustinut un astfel de examen, dar din pacate, a fost singura ratare din viata mea si consider ca atat am putut la momentul ala", isi aminteste Ciocan.
Christian Ciocan are o vechime de 20 de ani in Politie, si , spune el, a trecut "prin fiecare etapa, incepand cu sergent major".