Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, ar putea prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, fiind cotat ca avand cele mai mari sanse pentru aceasta functie.
Drumul catre comanda politiei doljene este din ce in ce mai aproape de aspiratiile comisarului Christian Ciocan. Daca pana acum isi dorea sa ajunga la comanda Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Mehedinti, demiterea comisarului-sef Constantin Nicolescu din fruntea IPJ Dolj il determina sa se gandeasca serios la concursul pentru postul de inspector-sef.
Initial, comisarul Ciocan a declarat ca nu are cum sa candideze la carma politiei doljene, deoarece postul nu este vacant. Miercuri, la putin timp dupa anuntul inca neoficial privind demiterea lui Nicolescu, el a spus ca este luat pe nepregatite.
"Am spus-o intotdeauna, Doljul este principalul judet dupa Mehedinti unde m-as duce. Eu consider ca ma duc pe o functie doar daca este vorba de performantele politiei. Acum scopul meu este IPJ Dolj! E timpul pentru Craiova sa devina un oras de referinta al Politiei Romane", a declarat Christian Ciocan.
El a adaugat ca Politia din Craiova are toate parghiile, fiind nevoie doar de un manager care sa stie cum sa faca performanta.