Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (2.87 secunde)
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Ei si-au dedicat toate eforturile exclusiv integrarii euro-atlantice a Romaniei, promovarii statului de drept si reformelor politice, sociale si economice in tara noastra.
Reprezentantul social-democratilor, Anghel Stanciu, a spus ca PSD sprijina varianta ca votul sa se dea exclusiv in colegiu uninominal si sa se respecte principiul un singur vot-un singur ales, respingand, ca si PNL, existenta listei suplimentare.
Toate energiile congresului au fost canalizate exclusiv spre functii, voturi si lupta interna pentru putere.
Ca si cum lucrurile nu erau destul de complicate a mai venit si suspendarea lui Basescu, iar din acel moment atentia publica a fost canalizata exclusiv pe acest subiect.
‘Nicio prevedere nu se refera insa la dreptul exclusiv al presedintelui de a reprezenta Romania la Consiliul European sau la alte intruniri internationale.
Cand vine vorba de Criza Uniunii, ei o pun exclusiv pe seama proastei comunicari a Comisiei sau - si mai ridicol - pe seama faptului ca Uniunea nu-i suficient de sexy pentru a seduce popoarele de pe Continent.
40 de miliarde de lei pentru inceput Potrivit acestui proiect de norma a CSA, prima etapa ar urma sa aiba loc pana la jumatatea anului viitor, respectiv la 30.06.2005, iar capitalul minim al companiilor sa ajunga la 40 de miliarde de lei pentru cele care practica asigurari generale, exclusiv asigurari obligatorii.
In cadrul Programului sunt finantate cheltuielile cu personalul angajat exclusiv pentru activitatea de cercetare, cu bunurile de folosinta indelungata utilizate exclusiv si continuu pentru activitatea de cercetare (echipamente si instrumente), cu consultanta si serviciile echivalente utilizate exclusiv pentru activitatea de cercetare, inclusiv cercetarea, cunostintele tehnice si brevetele, achizitionate de la terti.
Exista deja banci precum BRD sau ING care au in portofoliu credite destinate exclusiv medicilor sau avocatilor. ... BRD, "expert" medical BRD are la randu-i un credit destinat exclusiv cabinetelor medicale.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante.
- cel mai mare dezvoltator imobiliar din Israel alaturat celui mai mare constructor israelian exclusiv la tIMOn - 3000 de proprietati vechi exclusive doar in perioada targului - 1 proiect premiera in zona Baneasa Antena 1 pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - un proiect premiera in zona Aviatiei pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - proiecte exclusive cu peste 500 oferte vechi si noi pe toata zona de Sud - Oltenitei - Berceni si pentru zona de nord - Bucurestii Noi In continuare veti gasi o parte dintre ofertele speciale valabile doar in cadrul tIMOn (lista va fi actualizata in functie de comunicarile companiilor referitoare la ofertele speciale):
De fapt, 17% dintre utilizatorii de Internet nu fac deloc cumparaturi online - ei prefera in continuare sa cumpere exclusiv din magazine, mai arata stdiul citat. ... Jucatorii internationali care actioneaza exclusiv in online vor avea mereu un avantaj asupra celor locali.
cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
In conditiile in care RAJA apartine de CJC si ar fi avut posibilitatea de a accesa fonduri europene, iar pretul apei a crescut foarte mult timp, constat cu uimire ca investitiile sunt minime si orientate exclusiv pe criterii politice, catre localitatile ale caror primari sunt PSD, ceea ce este intolerabil, in conditiile in care cetatenii judetului sunt lipsiti de drepturi doar din cauza culorii politice a primarului.
Relatia presedintelui cu Guvernul PDL-PSD a inceput, ca si in cazul Guvernului Aliantei DA, cu o perioada de gratie, acordata si definita, ca timp, in ambele cazuri, exclusiv de catre Basescu.
Aproape 800 de delegati prezenti sambata la sedinta Consiliului National de Coordonare al PD au decis, cu un singur vot impotriva, eliminarea din statut a obligativitatii prezentarii exclusiv de motiuni social-democrate de catre candidatii la sefia formatiunii, lasand cale libera aderarii la curentul popular.
Consiliul National de Coordonare al PD a decis la sfarsitul saptamanii trecute, cu doar un singur vot impotriva, eliminarea din Statutul partidului a obligativitatii prezentarii exclusiv de motiuni social-democrate de catre candidatii la sefia partidului.
Consiliul National de Coordonare al PD a decis sambata, cu un singur vot impotriva, eliminarea din Statutul partidului a obligativitatii prezentarii exclusiv de motiuni social-democrate de catre candidatii la sefia formatiunii.
Sunt considerate "locuinte ca parte a politicii sociale" cele care au o suprafata utila de maximum 120 m2, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 380.000 de lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
google-analytics.com