Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (4.41 secunde)
Agentia Nationala de Resurse Minerale a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
La Valencia se vor construi masini din clasa C, iar la Craiova se vor contrui exclusiv din clasa B. Prin urmare, vedem un interes mult mai mare al furnizorilor de a evalua posibilitatea investirii in Romania, pentru ca volumele de productie vor fi mult mai mari.
l1) in perioada 1 ianuarie 2011-31 decembrie 2011 inclusiv, cheltuielile privind combustibilul pentru vehiculele rutiere motorizate care sunt destinate exclusiv transportului rutier de persoane, cu o greutate maxima autorizata care sa nu depaseasca 3.500 kg si care sa nu aiba mai mult de 9 scaune de pasageri, incluzand si scaunul soferului, cu exceptia situatiei in care vehiculele se inscriu in oricare dintre urmatoarele categorii:
APCE a adoptat, la sfarsitul saptamanii trecute, la propunerea lui senatorului Frunda, Recomandarea prin care statele membre ale CoE trebuie sa integreze toti cetatenii, indiferent de apartenenta etno-culturala, intr-o entitate civica si multiculturala" si "sa nu se mai defineasca exclusiv etnic sau exclusiv cultural".
- O prejudecata intalnita in cadrul tuturor segmentelor de varsta, inclusiv la copii, este faptul ca aparatul dentar reprezinta o solutie a unei probleme exclusiv estetice.
mariustuca.ro / EXCLUSIV. ... Magda Marincovici In cadrul unui interviu exclusiv pentru mariustuca.ro, secretarul de stat Raed Arafat raspunde atacurilor lansate in media asupra sistemului medical de urgenta, departament pe care l-a construit si pe care il conduce.
Aceste ridicari nu erau rezultatul unei intamplari sau al simplului noroc, nici exclusiv al talentului sau, ci si consecinta muncii lui permanente.
Inca nu avem marturii scrise, citabile de la cei implicati, iar Anca Petrescu continua sa pretinda ca, fara a fi sustinuta de cineva, a fost aleasa exclusiv pentru calitatea proiectului sau.
Atata timp cat in scoala se invata ca romanii sunt urmasii dacilor si romanilor si ca s-au format ca popor exclusiv in nordul Dunarii, nu poti sa astepti de la aromani sa se considere acelasi popor cu romanii, avand constiinta originii in sudul Dunarii.
Lobby platit de Total Fina Elf in schimbul dreptului exclusiv de exploatare a zacamintelor de petrol si gaze naturale Singura masura luata pana acum de Romania a fost cea initiata de guvernarea Adrian Nastase, cand s-a incheiat un foarte dubios contract de lobby cu franco-belgienii de la Total Fina Elf, nu tocmai una dintre companiile petroliere serioase ale momentului.
Liderul liberal a adaugat ca rezultatul prost de la Bucuresti nu poate fi pus exclusiv pe seama lui Orban si a precizat ca nu i s-a propus sa preia organizatia liberalilor din Capitala si nici nu este interesat de vreme ce premierul si-a asumat exclusiv conducerea filialei, fara a accepta o echipa din care sa fi facut parte si fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei.
Drept exclusiv de executie in doua perimetre Potrivit actului aditional incheiat pe 12 noiembrie 2008, ANRM a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
unul care se va ocupa exclusiv de problematica actelor cu caracter reparatoriu in ceea ce priveste fondul funciar, unul care se va ocupa exclusiv de problema acordarii vizei de legalitate, unul de contencios-administrativ si altul de informare publica si solutionare petitii.
Surse din randul ministrilor PSD au declarat ca sedinta de guvern s-a concentrat exclusiv pe actele normative aflate pe ordinea de zi, dar la final, intr-o discutie la care au participat exclusiv membrii Cabinetului, Boc i-a intrebat pe ministrii PSD, pe un ton amical, daca si-au schimbat punctul de vedere cu privire la revocarea lui Dan Nica.
Acum cateva saptamani, directorul siteului Cotidianul.ro, Cornel Nistorescu, a anuntat public, cu subiect si predicat, ca a incheiat un contract de exclusivitate cu Julian Assange, parintele Wikileaks, in urma careia siteul va difuza exclusiv materialele care tin de Romania.
Motive "exclusiv politice" ... Seful Salubritatii precizeaza ca, de fapt, motivele schimbarii sale "sunt exclusiv politice" si ca "as fi naiv sa cred ca cei sapte consilieri s-au trezit singuri, peste noapte, sa ma schimbe pe mine, fara sa le fi sugerat cineva asta".
Motive "exclusiv politice" ... Seful Salubritatii precizeaza ca, de fapt, motivele schimbarii sale "sunt exclusiv politice" si ca "as fi naiv sa cred ca cei sapte consilieri s-au trezit singuri, peste noapte, sa ma schimbe pe mine, fara sa le fi sugerat cineva asta".
A facut exclusiv comentarii legate de "statul de drept" din Romania (cu exeptia raspunsului la o intrebare despre Republica Moldova).
Continutul Declaratiei Politice pe care o prezint in fata Senatului Romaniei se doreste a fi un apel la ratiune pentru rezolvarea, de indata, a situatiei conflictuale din vecinatatea tarii noastre, din Ucraina, prin mijloace exclusiv pasnice, pe baze democratice, respectandu-se vointa poporului ucrainean.
Astept cu cu nerabdare acea zi in care pentru PNL si PDL sa nu mai conteze exclusiv dorinta exacerbata de putere, ci sa conteze sa le fie bine romanilor, indiferent daca masurile sunt de stanga sau de dreapta.
google-analytics.com