Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (3.39 secunde)
Visul Saharei se duce si spre cadane, cu rochii din paiete multicolore sau animal print, rochii migalos realizate din benzi de dantela, aplicatii de perle si rochii facute exclusiv din franjuri, multe dintre ele cu ingenioase glugi ce sugereaza misterul.
inchiriere scena, cu o valoare de 10.875,45 lei (exclusiv TVA), inchiriere echipament audiovizual, cu o valoare de 20.520 de lei (exclusiv TVA), servicii muzicale oferite de trupa Talisman, cu o valoare de 23.500 de lei (exclusiv TVA), si servicii pirotehnice, cu o valoare de 11.963,77 (exclusiv TVA)", se arata in raspunsul dat de autoritatile locale.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat sambata la Antena 3 in cadrul Emisiunii Exces de Putere ca nemultumirile din partea ministrilor PNL au inceput sa iasa la suprafata La Ministerul Economiei, ministrul Varujan Vosganian este titular, dar in fapt se ocupa doar de minerit, in timp ce de importanta zona energetica se ocupa exclusiv Constantin Nita de la PSD cu titulatura de ministru delegat pentru Energie.
1 ca resursele minerale situate pe teritoriul si in subsolul tarii si al platoului continental in zona economica a Romaniei din Marea Neagra, delimitate conform principiilor dreptului international si reglementarilor din conventiile internationale la care Romania este parte, fac obiectul exclusiv al proprietatii publice si apartin statului roman.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; 10,30 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alama de 50 bani pentru colectionare. ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare;
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; 10,30 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alama de 50 bani pentru colectionare. ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare;
Basescu Romanul " Ispas Florin "Traian the sailorman" Mihai Sarca "Bufonul " Cristina M Popescu "Anonymus" Popelca Robert Cristian "Hair style marinaresc fara flota" Curca "Traian Basescu."Unul din ei" Mircea Balea "Traian "the sugar daddy" Basescu "Vasile Bilius "CHIORUL"
1.Categoria Media pentru intregul sprijin acordat, premiu oferit de doamna Cristina Grama, hair stylist Fason, pentru Pro TV; 2.Categoria Media, premiul oferit de domnul Deputat Ioan Tamaian, renumit maestru sticlar, autorul trofeelor Cupa Regelui, pentru Realitatea Tv;
Astfel, Shades iti pune la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti formata din hair stylisti, cosmeticiene cu experienta, manichiuriste, tehnicieni unghii si maseuri.
Make-up& hair: Wella, Sp, Artist, Sinziana Iaru, Monroe. Food&drinks: Privileg Catering, Grand Marnier, LaStrada, Goppion Caffe’, Madame Lucie, Perenna.
De asemenea, din echipa au facut parte si Mihaela Vasile - machiaj, dar si Cristi Pascu - hair-stilist. Sedinta foto a avut loc la Galeria de arta Eastwords Prospectus, din Strada Plantelor nr.
Dar, si tinerilor sau adolescentilor cuceriti permanent de cele mai noi trenduri in hair style. Invitatul special a fost Petru Zaharescu, fiul Andreei Berecleanu si al lui Andrei Zaharescu, un fan al produselor American Crew.
Specialisti din lumea modei, stilisti de renume si-au unit fortele pentru a raspunde intrebarilor participantilor, iar work-shop-uri de machiaj si hair style vor fi deschise pentru toate femeile care isi doresc sa fie rasfatate.
Style and life-style specialistul Maria Andrei va oferi sfaturi de stil vestimentar iar work-shop-uri de machiaj si hair style vor fi deschise pentru toate femeile care isi doresc sa fie rasfatate.
Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei. Dana Savuica, cu o experienta profesionala dezvoltata, pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, a declarat:
Stilistii Baneasa Shopping City, Alina Pitilina si Norbert Matei Balan, vor fi prezenti la eveniment si si-au unit fortele pentru a raspunde intrebarilor participantilor, iar work-shop-urile de machiaj, manichiura si hair style nu vor lipsi din cadrul evenimentului pentru cei care doresc sa invete mici trucuri, necesare unei vacante reusite".
La eveniment au participat iubitori de frumos, printre care Irina Calancea - director Irka Shoes, Cristina Calancea - hair-stylist/ make-up artist/ nail technician, Elena Cucicovschi - manager la Hellen Concept Store, Inas Jaffar din Irak (creatoare de rochii), Alexandra Shein (de la Mastershef, care a pregatit niste preparate exceptionale) si Radu Sirbu, fost component al trupei o-Zone venit impreuna cu sotia sa, Ana, alaturi de care are o relatie superba.
De partea de imagine s-au ocupat Costina Lumezeanu, Stefania Badila (make-up), Mihai Marcu (Beauty District - hair), stilism Ana Toma/ RDStyling.
Lariss - Lova Boay (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=PrYG1Ci0vNU Echipa cu care a lucrat Lariss la acest videoclip este formata din Alex Ifimov (make-up si hair) si Marius Fierascu (styling), iar Maria Tarus (coregrafie).
google-analytics.com