Cautare

3727 de rezultate pentru "liste note examen de suplinire slatina6 august" (2.72 secunde)
Un VAL DE CALDURA va lovi intreaga tara, de marti pana joi. Vezi avertismentul ANM • Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o informare in care avertizeaza ca un val de caldura va lovi intreaga tara in zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 august).
Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Inceputul primei luni de toamna vine cu o racire a vremii, temperaturile urmand sa tot scada. Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate.
Editura National are placerea si onoarea de a va prezenta editia integrala Mihai Eminescu, alcatuita din 11 volume, care cuprinde intreaga opera a poetului nostru national, editie critica ingrijita de istoricul literar Acad.
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol.
Record de promovabilitate la evaluarea nationala pentru Capitala. Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
"Cresterea economica de 1,7-1,8% inregistrata anul trecut este insuficienta pentru a putea spune ca Romania a scapat de problemele financiare si nu justifica lauda guvernului fata de populatie, pentru ca s-a realizat cu instrumente si politici economice incorecte, care, in mod paradoxal, au dus la scaderea nivelului de trai al populatiei", a declarat Cosea.
"Cresterea economica de 1,7-1,8% inregistrata anul trecut este insuficienta pentru a putea spune ca Romania a scapat de problemele financiare si nu justifica lauda guvernului fata de populatie, pentru ca s-a realizat cu instrumente si politici economice incorecte, care, in mod paradoxal, au dus la scaderea nivelului de trai al populatiei", a declarat Cosea.
Dupa atata tevatura facuta de legea privind votul uninominal, ne trezim acum, cu 10 saptamani inainte de ziua scrutinului, ca s-ar putea sa avem parte de alegeri tot pe baza de liste.
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... In familie, scapa de tensiuni si resentimente. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Taur anunta schimbari importante in viata personala a nativilor.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. Internetul este insa plin de dispozitive performante cum ar fi ceasurile inteligente sau ochelarii cu bluetooth, care au inlocuit deja celebrele mini-casti.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Deputatul de Suceava Dumitru Pardau, initiator al PLD, a afirmat ca a fost surprins de bucuria afisata de liberali atunci cand a fost stabilita, de principiu, participarea pe liste comune PNL-PD la alegerile europarlamentare.
Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie. ... Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca. ... Dupa acesti ani a venit asa-numita perioada de libertate capitalista.
google-analytics.com