Cautare

842 de rezultate pentru "mihaela radulescu" (3.27 secunde)
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. ... Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii:
La cateva zile dupa reintalnirea cu Dani Otil, fostul sau iubit, Mihaela Radulescu si-a surprins fanii cu un mesaj de iubire postat pe Instagram. ... Mai mult decat atat, toata lumea a fost cu sufletul la gura in momentul reintalnirii dintre Dani Otil si Mihaela Radulescu.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. ... Teo si Mihaela Radulescu. ... De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Gheorghe Radulescu s-a inregistrat la Primaria comunei Carcea ca platitor de impozite.
Mihaela Raileanu, o publicista interesanta, a postat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook un text, o veritabila profesiune de credinta, pe care o puteti in continuare: Mihaela Raileanu 1 ora Ce-mi place mie politica! ... - Mihaela Raileanu: ... Mihaela Raileanu Aha, ma gandeam eu. - Mihaela Raileanu:
Noul proprietar al Realitatii este cunoscut nu doar pentru afacerile sale, avand o avere estimata la 50 de milioane de euro, dar si pentru casatoria cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, de care a divortat in urma cu trei ani.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sotia lui, Mihaela Grindeanu, are 41 de ani si de profesie este farmacista.
Cea mai grea noapte a Mihaelei Radulescu, petrecuta in casa fostului sot!
Invitatele evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.RO, si Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost Mihaela Bilic, medic primar diabet si boli de nutritie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting Romania, si Valeria Herdea, medic primar medicina de familie.
Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. ... Mihaela Radulescu: ... Cunoscuta jurnalista, realizatoare TV, Mihaela Radulescu a declarat: Marturisesc ca nu am fost niciodata la evenimente de genul acesta, desi am tinut cateva fara sa stiu la vremea respectiva despre ce este vorba cu adevarat.
Mihaela Radulescu n-a putut sta prea mult timp departe de cele doua mari iubiri ale sale:
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. ... intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Mihaela Drafta revine cu o noua colectie! ... Cunoscutul designer Mihaela Drafta revine in industria modei cu o noua colecte de rochii de cocktail.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Adrian Radulescu.
Independentul Gheorghe Radulescu, a declarat joi ca intentioneaza sa ceara ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate si amanarea alegerilor, daca Justitia nu-i va da dreptul de a candida dentru un mandat de deputat in sectorul 3 al Capitalei, dupa ce BEM i-a respins candidatura.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... In ce stadiu este emisiunea Mihaelei Radulescu?
google-analytics.com