Cautare

9023 de rezultate pentru "emisiunea plus zece" (2.90 secunde)
Banca Comerciala Romana (BCR) vrea sa atraga pana la 575 de milioane de lei prin emisiunea de obligatiuni cu dobanda fixa de 7,25%, anunta NewsIn, citand o decizie adoptata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare. Emisiunea se va derula la Bursa de Valori Bucuresti, in perioada 8-21 noiembrie.
Din anul 1999, lucreaza in televiziune mai intai ca reporter si corespondent economic la postul TV Antena 1 si in prezent, din anul 2005, realizeaza emisiunea Biz Bazar de la postul TV Antena 3.
Emisiunea filmata in Romania a generat un val de discutii pe internet, atat pe forumurile auto, cat si pe cele mai putin specializate. ... Un alt punct de vedere, apartinand tot comentatorilor din Romania, este ca emisiunea promoveaza tara mai bine decat orice campanie realizata pana acum in acest scop.
DJ-ul care a rostit primele cuvinte pe frecventele Europa FM, George Zafiu, a pregatit ascultatorilor o supriza de exceptie in emisiunea lui, "Europa Express".
Asa am descoperit, pe France 2, emisiunea "The ou cafe", realizata de Catherine Ceylac. ... Hessel fost invitat la emisiunea Catherinei Ceylac pentru succesul extraordinar al cartii sale - de fapt o brosura de vreo 20 de pagini - "Indignez-vous!" Peste un milion de exemplare vandute in Franta.
Sorin Ovidiu Vantu, actionarul majoritar al postului Realitatea TV, este nemultumit de decizia lui Ghita de a opri brusc emisiunea "Ora de foc".
In prezent, in grila Antena 3 este programata, de luni pana vineri, de la ora 20.00, emisiunea "Stirea zilei" cu Gabriela Vranceanu Firea.
CNA a amendat postul din Baneasca cu 80.000 de lei pentru vulgaritatile din emisiunea "In puii mei". Reprezentantii CNA acuza ca emisiunea "In puii mei" a incalcat legislatia audiovizuala privind protectia copiului cand Mihai Bendeac a mimat o scena de sex cu Daniela Crudu.
De fapt, cred ca el a fost primul personaj exotic din emisiunea lui Mihai Gadea, undeva la inceputul anului. ... A aparut emisiunea "In premiera", care este evident un lucru spectaculos in grila Antenei 3. Emisiunea lui Victor Ciutacu, "Vorbe grele", s-a pozitionat ca emisiune de interviu de top.
Cum l-a hipnotizat MRU pe "necrutatorul" Gadea Prezent in emisiunea "Sinteza zilei", premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a facut KO pe moderatorul Mihai Gadea.
In ce stadiu este emisiunea Mihaelei Radulescu? ... Emisiunea va fi pe post. ... I.B :Emisiunea Andreei Marin cum se va numi?
Emisiunea va putea fi urmarita sambata, de la aceeasi ora, si pe TVR+ si a fost difuzata pe TVR HD duminica, 26 mai, de la ora 18.30.
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o. ... A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume. ... Emisiunea Petrecere poate fi ascultata la Smart FM, 107,3FM, in fiecare vineri de la ora 19.00.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Intitulata Jocurile Olimpice de Iarna, Sochi 2014, emisiunea imbina intr-un mod echilibrat legatura dintre arta grafica si stralucirea sporturilor albe, timbrele reprezentand o transpunere artistica a esentei si spiritului Jocurilor Olimpice.
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
Iuliana s-a simtit minunat in compania lui Teo, pe care o apreciaza si o respecta foarte mult si i-a lansat invitatia de a fi prezenta in emisiunea "O data-n viata", din noul sezon.
Emisiunea, produsa de Madalina Ion, va fi difuzata in direct, sambata intre orele 13:00 - 14:00 si, in reluare, duminica.
google-analytics.com