Cautare

9023 de rezultate pentru "emisiunea plus zece" (3.66 secunde)
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
o familie tânara cu un copil, care are venituri de 1.000 de euro pe luna, care mai are o rata de 100 de euro si vrea sa se împrumute de 20.000 de lei (5.500 de euro) pentru nevoi personale, pe zece ani.
In plus, autoritatile va trebui sa obtina acorduri pentru utilitatile publice, precum si un acord de mediu. ... Zece comisii trimise in teren pentru evaluarea pagubelor Pana la punerea in practica a stramutarii, a fost demarata deja operatiunea de evaluare a pagubelor in localitatile inundate.
„Deci, practic, in perioada septembrie 2008 - februarie 2009, economia si bugetul Romaniei s-au comprimat, din cauza estimarilor optimiste si a performantei extrem de slabe a vechiului guvern, undeva spre zece miliarde de euro.
Daca la inceput salariatii din sectorul bugetar erau amenintati ca-si vor pierde locul de munca, acum acestia vor intra fortat, in intervalul septembrie - noiembrie, in concediu fara plata sau vor munci mai putin cu echivalentul a zece zile.
Daca la inceput salariatii din sectorul bugetar erau amenintati ca-si vor pierde locul de munca, acum acestia vor intra fortat, in intervalul septembrie - noiembrie, in concediu fara plata sau vor munci mai putin cu echivalentul a zece zile.
Investitiile straine directe au scazut in primele zece luni ale anului cu 24% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, pana la circa 3,5 miliarde de euro, reiese din datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Cele mai importante modificari pe care le aduce noul Cod Fiscal vizeaza impozitarea proprietatilor mai mari de 150 de metri patrati, utilizate ca locuinte, pentru care impozitul se va majora cu 10% pentru fiecare 100 de metri patrati in plus.
In plus, tot romanii sunt cei care cumpara cele mai mari suprafete de teren in Dolj. ... Potrivit acestuia, la Desa un hectar de teren costa aproximativ 40 de milioane in intravilan si vreo zece in extravilan.
Peste 10.000 de craioveni înregistrati cu creante mai mici de zece lei la Directia de Impozite si Taxe ar putea fi scutiti de plata acestor bani.
Zece companii si consortii se lupta pentru contractul de reabilitare si extindere a Teatrului National Bucuresti (TNB), cu o valoare de peste 51 mil. ... In plus, din cauza scaderii investitiilor imobiliare, companiile de constructii s-au reorientat catre investitiile publice, unde competitia este mult mai acerba ca in anii trecuti.
REALITATEA TV FACE ZECE ANI. ... Pe aceste panouri, alaturi de respectabilul numar zece, se gasesc imagini cu figuri ale "vedetelor" postului. ... Cert este insa faptul ca toate aceste persoane sunt venite de cateva zile sau, in cel mai longeviv caz, pe parcursul intervalului de zece ani.
Aici sunt zece remedii eficiente, naturale, de casa pentru prevenirea regurgitarii. ... Otet din cidru de mere Adaugarea unei linguri de otet din cidru de mere plus o lingura de miere intr-o cana de apa, ajuta in general la greata.
Datele putin mai preocupante sunt ca nivelul de absorbire in cazul copiilor poate fi de zece ori mai mare decat in cazul adultilor, pentru ca tesutul cerebral si maduva oaselor unui copil au proprietati de conductibilitate electrica diferite de cele ale adultilor din cauza continutului ridicat de apa.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
Audientele inregistrate de emisiunea pe care o prezinta sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e si firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.
De azi, cei doi parteneri s-au aliat pentru a oferi o sansa in plus naturii, prin campania Mai mult decat un plus.
Au impreuna un copil de zece ani. ... Practic, cei trei membri ai familiei traiesc din 940 de lei pe luna, plus alocatia copilului.
Fabia Avantaj vine cu o garantie de 24 de luni fara limita de kilometri, zece ani garantie la perforarea caroseriei prin coroziune, iar vopseaua este garantata trei ani.
Banii vin din fonduri ISPA, plus cofinantarea statului de 25%. ... De asemenea, va fi si o varianta de ocolire de zece kilometri a municipiului Caracal.
google-analytics.com