Cautare

9023 de rezultate pentru "emisiunea plus zece" (2.93 secunde)
In paralel, aceasta realizeaza la TVRM Cultural si Educational, emisiunea "Gandesti, deci existi". ... - Ce face, concret, Victorita Dutu, la emisiunea "Gandesti, deci existi"? - Pun intrebari, provoc la discutii inteligente, ma intereseaza spontaneitatea dialogului, in asta consta frumusetea, sa urmaresti felul gandirii unui om, aceasta e fascinant in emisiunea mea.
Vedeta e bucuroasa ca emisiunea pe care o prezinta si-a scris propria istorie si a devenit o marca inconfundabila, ajungand acum la cel de-al 7- lea sezon!
De la fata locului Emisiunea care a debutat Joi, 25 mai, pe 96.9, la Gold Fm, a dezbatut tema prostitutiei si a femeilor care practica cea mai veche meserie din lume.
Interviul a fost difuzat la emisiunea De-a viata ascunselea, realizata de Florentina Fantanaru. ... Gabriel Fatu a vorbit la emisiunea De-a viata ascunselea si despre salariul pe care il castiga in urma emisiunii cu farse de la OTV.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Am vazut inainte de emisiune si intre nominalizare si conferinta de presa si emisiunea dumneavoastra acest lucru. ... Prezentam in continuare integral declaratiile pe aceasta tema facute de Sorin Grindeanu la emisiunea Sinteza Zilei:
- Cat de greu este sa realizezi emisiunea "Cronica Carcotasilor" impreuna cu Serban Huidu? ... E mai usor ca la inceput, dar intr-un fel e si mai greu, pentru ca emisiunea e total schimbata. ... Uitandu-se la emisiunea "Cronica Carcotasilor" sunt de parere ca au facut bine pentru ca au plecat.
De ce va deveni Google Plus singurul produs Google Nu stiu cum vi se pare dumneavoastra ca merge treaba pe Google Plus, dar Mike Elgan de la Computer World crede ca va zdrobi concurenta din mediile sociale. ... Iar acest super-produs va fi Google Plus.
Drumurile din Dolj prinse la finantare masoara 249 de kilometri, iar suma alocata este de 282 de milioane de lei plus TVA. In Gorj, lungimea totala a drumurilor masoara 264 de kilometri, dar suma este mai mica, si anume 270 de milioane de lei plus TVA.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Dupa cum se prea poate sa fi aflat deja, mai intai s-a intrerupt emisia, timp de zece minute, in seara zilei de vineri.
Dupa cum se prea poate sa fi aflat deja, mai intai s-a intrerupt emisia, timp de zece minute, in seara zilei de vineri.
CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. ... - Urmatoarele doua zile, Rares Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere, a fost raspunsul lui Cozmin Gusa.
Zece senatori PD-L ar intentiona sa demisioneze din partid, la inceputul sesiunii parlamentare sau chiar la sedinta de plen a sesiunii extraordinare, urmand sa formeze, in prima instanta, un nou grup independent in Senat, au declarat ieri, pentru Mediafax, surse parlamentare.
Incident neplacut la decernarea premiilor Galei "Zece pentru Romania". ... Presedintele Traian Basescu s-a numarat printre premiatii Galei "Zece pentru Romania". ... "Presedintele nu a mai fost din primul an la Zece pentru Romania si nu pentru ca este o relatie tensionata intre presedinte si presa.
Acestia detin pachete reziduale de pana la zece actiuni. ... Societatea de Investitii Financiare (SIF) Oltenia a avut pe ordinea de zi a sedintei adunarii generale extraordinare a actionarilor, desfasurata la sfarsitul lunii aprilie, o propunere privind rascumpararea pachetelor reziduale de cate zece actiuni de la micii investitori.
ritmul de constructie a incetinit fata de perioada anterioara Cele mai importante zece santiere de autostrazi din tara au inaintat, in medie, cu 7% in perioada 1 noiembrie 2011-1 februarie 2012, potrivit unei analize a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
In plus, in plus: ... Inchidem aici emisiunea. ... Dupa cum vedeti, emisiunea noastra se termina. Nu am reusit sa iau nici bataie, nici pumni.
PLUS, partidul infiintat de securisti si condus de Dacian Ciolos, alege sa-si faca imagine pe baza scandalurilor pe care le declanseaza. PLUS se adreseaza elitei sale si acest lucru se simte cel mai bine din discursul plusilor (sau oricum s-ar numi ei).
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
google-analytics.com