Cautare

9023 de rezultate pentru "emisiunea plus zece" (3.32 secunde)
Emisiunea "Cultura 9" incepe sambata, 18 mai, de la ora 9.30, la TVR 2, si este prezentata de criticul de artă ... Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+. ... Emisiunea "Cultura 9" isi propune să
La tehnologie si la suprafete cultivate, agricultura doljeana a evoluat in ultimii zece ani, dar ca si calitate a vietii suntem la acelasi nivel sau chiar mai rau.
Urmarind cu atentie sporita, dar si cu oarecare sila festivitatea de premiere a celor "Zece pentru Romania", m-am si gindit imediat la un nume luat absolut la intimplare, coleg de generatie utecista cu Tatulici.
Zece personalitati, intre care Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Cristian Mungiu, Cristi Puiu si Silviu Purcarete acuza CNA de dubla masura." 'Zece personalitati din lumea culturala acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Din somaj, bugetarii ajung in concediu Pe de alta parte, ministrul finantelor, Gheorghe Pogea, nu pare nici el de acord cu disponibilizarile, declarand ca salariatii din sectorul bugetar vor intra, in perioada septembrie - noiembrie, in concediu fara plata, vor avea program de lucru redus la sase ore sau vor munci efectiv mai putin cu echivalentul a zece zile, ceea ce va aduce o economie la buget de 0,3% din PIB.
canapea si fotolii de 6 milioane, pentru emisiunea lui Agathon Cu gesturi sau fite insa, Dan Matei Agathon ramane la fel de volubil ca pe vremea cand controla litoralul in calitate de ministru si chiar, din exces de zel, gusta din berea oferita cu generozitate si emotie de comerciantii de pe plaja.
Noua bancnota de 10 lei, reproiectata, va avea aceleasi caracteristici cu actuala bancnota de 10 lei din emisiunea 2005, respectiv aceleasi dimensiuni, aceeasi culoare predominanta, aceleasi elemente grafice.
Tot aici realizeaza emisiunea "Ca la carte". ... Emisiunea nu se doreste a fi una pentru elite sau de inalta tinuta academica, ci una de accesibilitate mai larga, insa fara a scadea nivelul dezbaterilor.
Daca retrageti numerar, platiti comisioane de pana la 1,5% din suma retrasa, plus zece lei.
„O motivatie în plus este aceea ca oamenii vad ca vecinii lor chiar îsi primesc banii, astfel ca interesul este tot mai crescut“, a explicat Chitu. ... „Sunt niste bani în plus.
„O motivatie în plus este aceea ca oamenii vad ca vecinii lor chiar îsi primesc banii, astfel ca interesul este tot mai crescut“, a explicat Chitu. ... „Sunt niste bani în plus.
Banca Comerciala Romana iti ofera aproximativ 90 de milioane de lei vechi pe o perioada de zece ani daca vrei un credit de nevoi personale si ai salariul net de 500 de lei.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
Emisiunea lui Catalin Maruta a fost de 1 decembrie lider de audienta atat cu prima editie de dimineata, cat si cu cea de-a doua.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Emisiunea lui Christian Sabbagh a fost scoasa din grila de programe a postului Kanal D. ... Christian Sabbagh a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin intermediul caruia anunta faptul ca emisiunea lui, Sabbagh in actiune, a fost scoasa de pe post.
google-analytics.com