paginademedia.ro : Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV

PREMIERA. Realitatea TV pregateste o lovitura de imagine. Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg.
Cele doua vor imparti acelasi studio de productie si vor avea emisiuni proprii: o emisiune sociala si una de duminica.
Mihai Tatulici, realizator TV la Realitatea TV, a oferit detalii in exclusivitate pentru Paginademedia.ro.
Iulia Bunea: In ce stadiu este emisiunea Mihaelei Radulescu?
Mihai Tatulici: A durat mai mult sosirea echipamentelor pentru noul studio de productie. Premiera s-a amanat pentru data de 20 mai. Emisiunea va fi pe post.
I.B :Va fi o emisiune de duminica?
M.T. : Da.
I.B :Ati stabilit un nume?
M.T. : Nu, deocamdata nu este fixat. Varianta de lucru era Duminica in familie. Oricum, in principiu, este un format asemanator cu Duminica in familie.
I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
M.T. : Exista si un asemenea proiect. Se lucreaza la el. Este un proiect de emisiune sociala, despre oameni care fac lucruri deosebite.
I.B :Aceasta cand o sa fie lansata?
M.T. : Tot in aceeasi perioada, pentru ca depinde de acelasi studio de productie. Studioul se construieste la Willbrook, dar a fost o problema cu echipamentele. Dupa cum stii, Sebastian Ghita trebuie sa ne dea echipamentele pe care ni le datoreaza, iar Elan Schwartzenberg nu a reusit sa le ia nici cu politia, nici cu executorii judecatoresti, asa ca le-am comandat. Din aceasta cauza intarzie toate proiectele noi.
I.B :Emisiunea Andreei Marin cum se va numi?
M.T. : Nu am nicio idee, dar sigur se va face.