HotNews informeaza : Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. Informatii neoficiale: Se va intampla doar duminica. PR-ul postului: Va fi un jurnal zilnic
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50. Potrivit unui anunt al postului, ar fi vorba despre un jurnal de stiri ce va fi difuzat zilnic, in acest interval orar. Mai mult, comunicatul noteaza ca "decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20:00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune". Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3. Totusi, intrebata de HotNews.ro daca este vorba despre un jurnal ce va fi prezentat de cei doi doar pe 26 iunie, sau zilnic, incepand de duminica, responsabila de relatii publice a postului a reafirmat mai intai ca jurnalul de seara prezentat de ei va fi difuzat zilnic, incepand de la ora 20.00, apoi ca "tot ce am vrut sa anuntam" este in comunicatul de presa.
In prezent, in grila Antena 3 este programata, de luni pana vineri, de la ora 20.00, emisiunea "Stirea zilei" cu Gabriela Vranceanu Firea.
Mircea Badea nu a mai lucrat, pana acum, ca prezentator de stiri.

• Comunicatul Antena 3 il citeaza pe seful postului, Mihai Gadea, potrivit caruia "Dana si Mircea sunt doua dintre cele mai pregnante interfete ale Antenei 3, cea mai urmarita televiziune de stiri. De la cei doi poli opusi ai formatelor pe care le realizeaza separat s-au apreciat dintotdeauna si astfel am indraznit sa spargem tiparele imbinand la pupitrul stirilor de opt seara spiritul direct si liber al Danei cu rebeliunea lui Mircea. Sunt convins ca profesionalismul, combinat cu nonconformismul, va impune principalul jurnal al Antenei 3 si ca, prin acest format interesant, vom revolutiona inca o data piata media din Romania!".
• Mihai Gadea nu a putut fi contactat pana luni dupa-amiaza pentru a explica schimbarile anuntate luni

Reprezentantii de comunicare ai Antena 3 au spus, in prima parte a zilei de luni, ca nu pot oferi deocamdata detalii despre emisiunile pe care cei doi le realizeaza de ani de zile - La ordinea zilei, emisiunea realizata de Dana Grecu impreuna cu Radu Tudor, respectiv "In gura presei", realizata de Mircea Badea - si ca vor putea da informatii complete despre schimbarile de la acest post de stiri saptamana viitoare.
In comunicatul de presa, Antena 3 anunta, inca din titlu, ca Dana Grecu si Mircea Badea vor prezenta principalul program de stiri "incepand cu 26 iunie". In primul paragraf, mentioneaza ca cei doi "vor putea fi urmariti duminica, 26 iunie", iar apoi arata ca "seria necontenita de succese a celor doi a determinat comutarea lor la pupitrul principalului jurnal de stiri al postului, difuzat zilnic in intervalul orar 20.00-20.50."

Cum suna comunicatul Antena 3:

Dana Grecu si Mircea Badea prezinta principalul program de stiri al Antenei 3,incepand cu 26 iunie!
Dana Grecu si Mircea Badea vor putea fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00 in noua postura de prezentatori de stiri!
Decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20:00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune si urmeaza unui lung sir de discutii la nivel strategic.
Pentru prima data in postura de prezentatori de stiri, Dana Grecu si Mircea Badea sunt doua dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3. Seria necontenita de succese a celor doi a determinat comutarea lor la pupitrul principalului jurnal de stiri al postului, difuzat zilnic in intervalul orar 20.00-20.50.
Din 2008, Dana Grecu este, in cadrul Antenei 3, motorul unuia dintre cele mai urmarite talkshow-uri ale ultimilor ani, La ordinea zilei. A devenit cunoscuta prin spiritul cetatenesc, incisiv si foarte direct. De luni pana vineri, de la 18:45 - 20:00, alaturi de analistul politic Radu Tudor, jurnalista a dezbatut evenimente-cheie ale actualitatii social-politice. Dedicarea si profesionalismul i-au adus trei premii APTR.
Mircea Badea si-a inceput cariera in televiziune in 1994. Dupa aproape doua decenii, in care a fost implicat in diverse formate de televiziune, Mircea realizeaza la Antena 3, emisiunea-pamflet In gura presei. Difuzata in fiecare seara, de duminica pana joi, incepand cu orele 23.00, one-man-show-ul lui Mircea a repurtat doua premii APTR, ca apreciere pentru stilul sau original si imprevizibil.
"Dana si Mircea sunt doua dintre cele mai pregnante interfete ale Antenei 3, cea mai urmarita televiziune de stiri. De la cei doi poli opusi ai formatelor pe care le realizeaza separat s-au apreciat dintotdeauna si astfel am indraznit sa spargem tiparele imbinand la pupitrul stirilor de opt seara spiritul direct si liber al Danei cu rebeliunea lui Mircea. Sunt convins ca profesionalismul, combinat cu nonconformismul, va impune principalul jurnal al Antenei 3 si ca, prin acest format interesant, vom revolutiona inca o data piata media din Romania!" a spus Mihai Gadea, CEO Antena 3.
Antena 3 este televiziunea de stiri membra a INTACT Media Group.