Mihaela Serban revine in forta in televiziune si apare deja mult mai mult pe sticla, chiar saptamanal, chiar daca emisiunile se vor filma in strainatate!
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
Asa cum a obisnuit publicul, ea a acceptat sa lucreze in prezent pentru aceasta televiziune in ascensiune, CURIER TV, care emite 24 de ore din 24 stiri si emisiuni de succes, culturale, educative, sociale, muzicale, care ajung la sufletul romanilor, chiar prin cuvintele din logo, deoarece CURIER TV este numita si: TELEVIZIUNEA SUFLETULUI TAU!
Formatul emisiunii pe care-l realizeaza Mihaela Serban este conceput chiar de ea si aduce in atentia publicului editiile speciale realizate de atat in tara, cat si in strainatate - GALA CELEBRITATILOR - si GALA FEMEI DE SUCCES, dar si filme documentare de succes din strainatate, interviuri cu personalitati internationale, evenimente de succes, stiri de ultima ora si va prezenta viata celebritatilor din intreaga lume si chiar legendele Hollywood-ului!
Formatul se axeaza in mod special pe proiecte internationale, ceea ce publicul romanesc vede foarte rar, televiziunile romanesti oferind mai mult o vizionare a proiectelor interne, dar si viata de zi cu zi a oamenilor de peste hotare, intr-un cuvant cheia succesului celor care au reusit sa gaseasca calea spre reusita in orice domeniu!
Pentru moment deja emisiunea CALE SPRE REUSITA ruleaza de ceva timp si publicul a putut urmari GALA CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE LA -prima editie LAS VEGAS, apoi GALE CELEBRITATILOR ROMANIA-USA-MIAMI si in aceasta saptamana se va difuza GALA CELEBRITATILOR ROMANIA-USA 2012-EDITIA HOLLYWOOD-LOS ANGELES.Televiziunea Curier tv are o acoperire destul de mare si un public foarte inteligent, ea emite prin reteaua RDS-RCS prin satelit si live, in timp real in intreaga lume! Emisiunile se pot vedea in reluare pe site-ul CURIER TV - CALEA SPRE REUSITA.