AmosNews: Scriitoarea A.G. Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii

Scriitoarea A.G. Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii care revine in grila Radio 3Net Florian Pittis (www.radio3net.ro) incepand cu 5 octombrie. Emisiunea, produsa de Madalina Ion, va fi difuzata in direct, sambata intre orele 13:00 - 14:00 si, in reluare, duminica. Primii invitati sunt membrii Violent Monkeys, iar pana la sfarsitul anului, internautii vor putea asculta si trupe precum Trooper, STEMA sau Tip-Til.
Sala de repetitii este implinirea unuia din visele lui Motu Pittis, acela da a le oferi o rampa de lansare trupelor tinere si talentate, in cautare de promovare, din zona rock, underground, alternativ, blues si jazz. Toate trupele prezente pleaca din Sala de repetitii cu experienta unica de a fi evoluat intr-unul dintre cele mai moderne si mai bine utilate studiouri ale Radiodifuziunii Romane (studioul T6 - Sile Dinicu), dar si cu un demo inregistrat in conditii profesionale.
Din 2008 si pana in 2013, in emisiune au cantat zeci de trupe - multe necunoscute la vremea respectiva, ulterior de succes, dar si trupe consacrate - Byron, Antract, Trupa Veche, Ura de dupa usa, Luna Amara, Timpuri Noi.
Desi este scriitoare, A.G. Billig are experienta de radio (Tinerama, Radio 21, Activ FM), lucrand mai multi ani ca realizator de emisiuni. Afirma ca se simte la radio ca acasa si ca muzica - in special rock, joaca un rol important in viata ei si in procesul de creatie. In trecut, emisiunea a fost prezentata si de chitaristul Eugen Mihaescu, cel care i-a gasit titlul si a vazut-o ca pe o intalnire a trupelor in sala de repetitii. Au urmat Laurentiu State si Alina Decu - moderatori ai echipei Radio3net Florian Pittis.
Incepand cu acest sezon, Sala de repetitii va creste si gradul de interactivitate cu ascultatorii. Astfel, acestia vor putea vota trupa favorita a fiecarei luni, urmand ca dintre preferate sa aleaga trimestrial castigatoarea unui videoclip.