Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (4.18 secunde)
Cu acelasi prilej, oficialii CitiFinancial au premiat pe primii 3 elevi de liceu constanteni clasati pe primele locuri la olimpiada de economie din anul 2007.
„Pentru o buna desfasurare a programului, am solicitat prefectilor, consiliilor judetene, inspectoratelor scolare si Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului sa monitorizeze, sa verifice si sa trimita rapoarte lunare privind asigurarea acestor produse zilnic si în conditii de calitate“, a declarat Marian Petrache.În bugetul pe anul 2008 programul - destinat initial gradinitelor si ciclului primar - a fost extins si la clasele V-VIII, de acesta beneficiind 2.670.000 de elevi.
Anuntul a fost facut de directorul Gelu Stan, dupa ce, in cadrul simpozionului organizat cu prilejul "Saptamanii Santierelor Navale in Europa", majoritatea celor 150 de elevi si studenti prezenti la eveniment s-au aratat mai mult interesati de banii pe care ar putea sa-i castige urmand o cariera in domeniul naval, decat de meseria pe care o vor avea.
"Din punctul meu de vedere, ar trebui ca educatia sa inceapa inca din perioada invatamantului primar, astfel incat cei care acum sunt elevi sa poata respecta aceasta regula, de a se arunca gunoiul selectat", a spus Ion Ionescu.
"In aceasta perioada a anului majoritatea apartamentelor sunt inchiriate de studenti care muncesc sau chiar de elevi din licee care sunt in cautarea unei slujbe", a declarat un agent imobiliar.
Azi lipsesc scolile care au pregatit inainte profesionistii meserii, iar scolile de meserii care exista nu au prestanta necesara care sa ii faca pe parinti si pe elevi sa le calce cu demnitate pragul.
Din acel moment, au inceput sa iasa la suprafata toate omisiunile directorilor de scoli, care nu au acordat o atentie prea mare unor "mici" detalii, ce i-ar fi putut costa pe elevi.
  Garsonierele, cele mai cautate Chiar daca multi elevi si studenti si-au gasit o locuinta si unii proprietari si-au retras locuintele de la vânzare pentru a le închiria, preturile au ramas neschimbate.
Terenul in litigiu este cel pe care se afla tabara pentru elevi si tineret din localitate. Primaria a facut un schimb de terenuri cu manastirea, astfel incat sfantul locas a primit un amplasament in alta parte, iar pe cel pe care il detinea s-a construit tabara.
"Asistente, doctori, profesori, elevi, studenti, pensionari, someri, vanzatori, nimeni nu mai dispune de bani ca inainte. Asa incat gasesc ca a-si cumpara haine la mana a doua este o solutie pentru a depasi criza.
Patru elevi ai acestui liceu vin la ore cu astfel de mijloace de circulatie care "te fac sa te simti mai puternic si mai increzut pe strazile aglomerate", a subliniat unul dinte posesorii de ATV.
In alta ordine de idei, primarul din Cernavoda, Mariana Mircea (foto), a premiat recent 151 de elevi care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele si concursurile scolare, in anul scolar 2008—2009.
In ceea ce priveste contractul semnat pentru Colegiul "Elena Cuza", fondurile vor fi cheltuite pentru lucrari de reabilitate a opt sali de curs, o sala de sport cu suprafata de 193 de metri patrati, modernizarea unei sali de festivitati cu o capacitate de 210 locuri, realibitarea si dotarea unei cantine si a unui camin pentru elevi cu 93 de locuri de cazare.
pensionari - 25,2%, elevi, studenti, casnici - 25,3%, someri, persoane in concediu de maternitate - 26,5%, angajati cu studii primare sau medii - 28,2% vs angajati cu studii superioare - 34,7%.
Invitatii emisiunii vor fi specialisti din cele mai variate domenii, lideri de opinie, artisti, oameni de afaceri, personaje din showbiz, reprezentanti ai diverselor institutii, oameni de arta si de cultura, elevi, muzicieni, etc.
Au asistat deasemeni si profesori universitari, studenti si elevi din Cernavoda si Constanta. Orasul Cernavoda a devenit celebru odata cu construirea Podului de peste Dunare, proiectat de inginerul Saligny - constructie metalica reprezentativa pentru vremea aceea, prin dimensiunile sale si originalitatea constructiei.
Clipul prezentat despre acest centru din Spania a fost realizat de un grup de elevi. "Astazi actionam in trei continente si in Spania!
Vizitele se organizeaza pentru grupuri de studenti, elevi si prescolari de 15-20 de persoane, la sediul fabricii Top Gel, din comuna Carcea, strada Aeroportului, nr.
Vizitele se organizeaza pentru grupuri de studenti, elevi si prescolari de 15-20 de persoane, la sediul fabricii Top Gel, din comuna Carcea, strada Aeroportului, nr.
Aceasta suma se imparte la numarul persoanelor prezente la bordul aeronavei la momentul accidentului. Pentru un zbor scoala, suma asigurata este de 115.000 euro pentru piloti, elevi si pasageri.
google-analytics.com