Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (4.59 secunde)
Speram ca pachetelele pregatite sa le fie de folos noilor elevi pe care ii si invitam in magazinele noastre pentru a se bucura de celelalte surprize pregatite special pentru ei" a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Carrefour Romania.
Sorin Preda a facut infarct, iar mai multi elevi de-ai sai au chemat Salvarea, dar a fost prea tarziu. A fost resuscitat timp de 30 de minute, dar eforturile medicilor au fost in zadar.
Se pare ca de aceasta sala de sport se bucura putin peste 120 de elevi. Poganu are si un camin cultural, pentru care CNI a dat 1,5 milioane de lei, terminat tot in 2017.
De exemplu, suntem la a 3a editie a unei campanii CSR de responsabilizare in scolile generale si liceele din Romania - mai exact un program de Corporate Social Responsability, prin care ii incurajam pe elevi sa inteleaga cat de important pentru sanatatea si dezvoltarea lor este sa pastreze nu doar camera de acasa curata, ci si sala de clasa in care invata sau camera de toaleta pe care o folosesc.
din Craiova si opt profesori-antrenori au plecat ieri la Herculane pentru un cantonament montan Incarcati cu genti mari, spadasinii chiar cu armele, 40 de elevi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
"Daca anul trecut v-am obisnuit cu competitii pentru elevi si studenti, iata ca 2012 il incepem in forta, prin organizarea unui turneu de sala, care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
Jucatoarele craiovene au avut parte de sustinerea spectatorilor care au umplut sala pana la refuz, cel mai galagios fiind un grup de elevi de la Grupul Scolar "Dimitrie Filisanu"
Parintii joaca un rol important Antrenorul Costel Torcea considera ca un rol important in dezvoltarea fizica armonioasa a celor tineri, facand referire la elevi, o au si parintii.
' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi.
Program artistic sustinut cu participarea a circa 150-200 elevi din municipiul Calarasi (pe scena Parcului Dumbrava) 6. Organizare expozitie fotografica despre Dunare 7.
Acelasi front potrivnic s-a facut simtit si la Stuttgart, unde elevi, pensionari si gospodine curajoase au iesit in strada pentru a lupta impotriva proiectului "Stuttgart 21".
Comunicatul arata ca Romania se afla in topul european al obezitatii, iar cel mai recent studiu Eurostat ne plaseaza pe chiar primul loc in clasamentul deceselor determinate de boli cardiovasculare, o consecinta fireasca a faptului ca, din peste 3.000.000 de elevi care s-au aliniat la deschiderea noului an scolar, doar circa 10-12.000 sunt angrenati si in practicarea unei discipline sportive, ceea ce reprezinta, efectiv, intreaga baza de masa a sportului de performanta!
La lansarea cartii care a avut loc la Gaudeamus, sambata 25 noiembrie 2017.Autorului i-ai fost alaturi prieteni, elevi dar si oameni de televiziune:
Dascalii sustin ca acestea sunt folosite de elevi si studenti pentru a copia in timpul examenelor. Dimensiunile mici ale echipamentelor dar si al castilor le fac greu de depistat in timpul unui examen, iar elevii si-ar putea pune in format audio sau text diverse subiecte.
Concursul a premiat si scolile in care invata cei cinci elevi care au obtinut cele mai multe voturi in faza finala a concursului.
Acesta a lansat, la Biblioteca ASTRA din Sibiu, programul Opening Opportunities pentru 200 de elevi de liceu din Sibiu. Sursa :
In concluzie nu am decat se precizez ca laptopul Acer Aspire E1-530-21174G1TMnii este perfect atat pentru elevi si studenti, cat si pentru birouri sau alte activitati.
Rezervarea vizitei de catre grupurile organizate de elevi si adulti se face numai la numarul de telefon: 021 312 88 26, tasta 3, de luni pana vineri intre orele 09.00 si 12.00.
Noul profesor nu stia nimic despre viitorii lui elevi, ce disponibilitati artistice au, asa ca, in prima ora de curs, le-a dat o tema destul de dificila chiar si pentru avansati:
17-19 • Marti - liber Preturi • 17,28 lei • 12,72 lei • 6,48 lei - pentru grupuri, elevi, studenti, pensionari, persoane cu handicap mediu si usor • gratuit - pentru persoanele cu handicap grav si accentuat, precum si insotitorii acestora On-line • Rezerva prin email la:
google-analytics.com