Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (3.80 secunde)
Firma sotiei lui Lupulescu, SC DEBORA SRL, se ocupa de distributia cornurilor si a laptelui pentru elevi, in judetul Gorj, program in valoare de 260.000.000 de lei vechi pe zi.
Trebuie spus ca in ultimii ani tot mai multe familii instarite isi trimit odraslele pentru doua-trei saptamani in Anglia, Franta, Germania sau Elvetia sa invete limba si sa intre in contact cu obiceiurile locului. Copiii sunt cazati in campusuri impreuna cu elevi din alte tari sau la familii selectionate.
La cea de a patra editie a evenimentului, care a avut loc pe faleza din fata Complexului "President", au participat aproape 50 de elevi ai tuturor institutiilor de invatamant din localitate.
Mai trebuie spus ca paza plajelor va fi asigurata de jandarmi, iar efectivele vor fi suplimentate cu 300 de elevi ai Academiei de Politie.
Perioada vacantei reprezinta motiv de bucurie atat pentru elevi si studenti, pentru ca scapa de grija temelor si examenelor, cat si pentru parinti, pentru ca scapa de grija chiriilor.
De mentionat ca evenimentul, care s-a produs si gratie contributiei ISJ, nu este singular, in sensul ca City Mall a contribuit la deplasarea mai multor elevi din municipiul Constanta in judet, unde urmau sa-si ajute la teme colegii mai putin norocosi.
De produsele oferite in cadrul programului guvernamental Cornul si Laptele vor beneficia 48.500 de elevi din judet, in anul scolar 2006-2007.
Virginia Vlad, precum si directorul Serviciului Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Ionut Vaida, alaturi de mai multi elevi si profesori ai institutiei de invatamant.
Astfel, va fi acordata reducerea de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.
comercializarea si expunerea spre vanzare a tigaretelor in incinta unitatilor de invatamant preuniversitar, in locurile de cazare pentru elevi, in curtile acestor imobile, precum si pe trotuarele sau pe aleile de acces in aceste unitati.
In cadrul celor doua etape caravana a vizat 20 de localitati din judetul Constanta cu un numar de 797 de fermieri, agricultori, intreprinzatori, persoane active, cadre didactice si elevi.
Olimpicii Doljchim-ului sunt elevi la scolile si liceele de renume din oras, au in spate o experienta indelungata in olimpiade, festivaluri si concursuri si se mandresc cu foarte multe premii.
In schimb, numarul sosirilor si a innoptarilor in campinguri, vile turistice si tabere pentru elevi si prescolari s-au diminuat, comparativ cu anul precedent, cu procentaje cuprinse intre 3,4% si 25,7%.
Comerciantii care vand martisoare in fata Teatrului National "Marin Sorescu" au avut miercuri seara concurenta serioasa din partea unui grup de elevi galagiosi, imbracati in tricouri albastre, care atrageau toti cumparatorii la taraba lor.
La acest concurs au fost inscrise desenele realizate de nu mai putin de 17.617 elevi din 36 de scoli ale judetului Constanta.
In clasamentul scolilor cu cele mai numeroase cereri conduc in continuare unitatile din sudul judetului, desi nu aici locuiesc cei mai saraci elevi.
Patronii doljeni mai au de asteptat pâna sa primeasca de la stat stimulentul financiar pentru angajarea elevilor si studentilor. Desi publicate, normele de aplicare a Legii nr.
Majoritatea tipurilor de structuri de primire turistica au inregistrat cresteri ale numarului de turisti, cu exceptia hanurilor si a taberelor de elevi si prescolari.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c.
Erau exceptate atunci institutiile publice nou-infiintate, crese si gradinite, proiectele finantate din imprumuturi externe si/sau fonduri nerambursabile, operatiunile de dotare cu mobilier scolar a unitatilor de invatamant preuniversitar de stat, a caminelor si cantinelor pentru elevi si studenti, precum si pentru activitati specifice ale ministerelor si administratiei publice centrale.
google-analytics.com