Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (5.32 secunde)
[email protected] Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti - 5 lei, pensionari - 10 lei, adulti - 15 lei.
Cei mai buni elevi dau la Filosofie." M-am trezit la facultatea asta, dar a fost dificil, pentru ca se dadea admitere la istorie si a trebuit sa invat, intr-o luna, toata materia.
Fie erau elevi de liceu, fie erau la facultate. Eu nu am avut aceasta ocazie. In facultate, cred ca nici nu stiam ce e Securitatea.
Numerosi vizitatori, mai ales grupuri de elevi, au trecut pragul Muzeului Pietrei. Muzeul este deschis zilnic, intre orele 9 si 20.
In concluzie, Ziua Monarhiei este aleasa si celebrata de catre elevi si profesori deopotriva ca fiind Ziua Liceului marcata prin desfasurarea mai multor activitati atat artistice, cat si educationale.
Mai intai de toate, ora de religie in scoala nu a fost niciodata obligatorie pentru elevi. Scolile erau obligate sa ofere elevilor ore de educatie religioasa, dar parintii (sau, mai recent, minorii de la 14 ani) ii puteau retrage in orice moment.
Putina lume stie la noi (profesori, elevi, parinti) ca exista o Zi Internationala a Cartii pentru Copii si Tineret, sarbatorita la 2 aprilie, care coincide cu ziua de nastere a marelui scriitor danez Hans Christian Andersen (1805-1875).
Este greu de crezut ca elevii vor deveni mai destepti daca studiaza mai putina romana si istorie, fiindca pana la urma acesta este scopul ultim al reformei sistemului, un invatamant mai bun ceea ce se traduce in elevi mai buni, mai bine pregatiti.
Evenimentul se bucura deja de o traditie la nivelul municipiului Calarasi, fiind asteptat atat de prescolari si elevi, cat si de parinti.
prescolari, elevi, studenti, cadre didactice, bibliotecari, profesionisti din domeniile editorial/educational, jurnalisti, pensionari, persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, grupuri organizate.
- Biletele pot fi achizitionate de pe nottara.ro, festinpebulevard.ro si la agentia de bilete a Teatrului Nottara. Preturile speciale ale biletelor: 32.40 lei si 20.52 lei, elevi si studenti: 17.28 lei.
compozitiile cromatic ale maestrului Silviu Ioan Soare realizate in diverse tehnici, dar si grafica tinerilor Vlad Stanescu, Nicoleta Ulmeanu, Camelia Tudor, elevi ai Liceului de Arta Stefan Banulescu din Calarasi.
- Copilaria mea seamana cu a multor copii care s-au nascut pe vremea comunismului si au apucat sa fie si elevi tot atunci.
Andrei Tudor, Carmen Pavel, Alexa Petre, Bianca Draganescu, Vlad Stanescu, George Baditescu, Nicoleta Ulmeanu, toti elevi. Despre acest vernisaj, caricaturistul Jimmy Stanescu a precizat:
Expozitia a fost completata si de momente artistice sustinute de elevi ai Liceului Banulescu din Calarasi, tineri muzicieni, dar si poeti din Cenaclul literar Phoenix din care fac si eu parte.
16 lei Tarif redus pentru elevi si studenti: 10 lei La intrare se va solicita prezentarea unui act care sa ateste statutul de elev / student.
Artisti plastici profesionisti, dar si absolventi ai fostei Scoli de Arte Populare din Calarasi care s-au afirmat in timp, elevi ai claselor de arta de la Liceul Pedagogic Stefan Banulescu, cati si alti tineri, impresioneaza prin diversitatea tratarii temei, a viziunilor lor artistice, cat si prin cromatica rafinata, toate placand ochiului, generand o oaza de bucurie si poezie.
elevi si studenti, posesori ai cardului Euro 26, in varsta de pana la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau usor - 2 lei.
Alaturi de primul-ministru au intrat pe teren atat din sportivi, cat si din elevi de liceu si jurnalisti, printre numele sonore din lumea sportului prezente la meci figurand Octavian Belu, Marian Dragulescu si Gabriela Szabo.
O taxa mai mult decat acceptabila si care permite vizitarea muzeului fara probleme.In strainatate taxele pornesc de la 10 euro ceea ce publicul roman inca nu isi permite.Timp de trei ani pretul a fost mentinut, biletele constand 6 lei/adult, 3 lei/pensionar si 1,5 /elevi", a aratat Paula Popoiu.
google-analytics.com