Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (3.07 secunde)
La tineri le spune ca nu traiesc bine din cauza pensionarilor, la elevi ca nu invata bine din cauza profesorilor, la bolnavi ca nu se vindeca din cauza doctorilor, la cei din zona privata ca ii omoara cu taxe pentru bugetari, si uite asa de tot ce se intampla in tara asta suntem toti de vina mai putin el - Dracul!
El a adaugat ca 50 de persoane - 23 de politisti, doi agenti ai NDS si 25 de civili, intre care noua elevi - au fost ranite, "unele dintre ele fiind in stare critica".
Lapte si corn peste numarul de elevi Alta problema descoperita de controlorii financiari privea decontarea la tarife mai mari decat cele negociate a lucrarilor de intretinere si reparare a drumurilor judetene, efectuate de SC Lucrari Drumuri si Poduri.
Cei doi au fost elevi si la acelasi liceu, acum, Colegiul National "B.P. Hasdeu". Catalin Predoiu l-a absolvit in 1986, iar Elena Udrea, sase ani mai tarziu.
Iar asta fara sa se ia in calcul subventiile pentru celelalte categorii de pensionari, pentru elevi, studenti, veterani, revolutionari si persoane cu handicap.
Aceeasi opinie o are si Maria Barbu: "Cred ca pentru elevi si studenti ar fi mai bine. De ce sa dea la pensionari?".
Sub aceasta lozinca am ajuns sa destructuram sistemul educational si sa ne batem joc de elevi, de parinti si de profesori.
Aceeasi opinie o are si Maria Barbu: "Cred ca pentru elevi si studenti ar fi mai bine. De ce sa dea la pensionari?".
pentru elevi. Distributia merelor este un program guvernamental similar celui prin care elevii beneficiaza de lapte si corn. Numai ca, in Dolj, nici o societate comerciala nu a depus pana acum vreo oferta, desi consiliul judetean a organizat mai multe licitatii de-a lungul anului scolar.
El a mentionat ca se folosesc masini de la institutiilor, resurse materiale si chiar in unele cazuri elevi sau afise aflate in institutii de invatamant.
Erau si elevi foarte buni, dar au bagat multa muncitorime. Tatal lui Basescu era unul dintre ei" afirma Sergiu Nicolescu.
Putem continua sa facem vedete din cei cinci elevi care au luat zece la bac si din olimpicul care a primit o diploma si bursa de studii pe nu stiu unde, dar in timpul asta sistemul romanesc de educatie scoate hoarde de manelisti cu sau fara diplome.
din agricultura - etichetarea alimentelor, la protectia mediului - obligativitatea extinderii reciclarii, la educatie - schimburile de elevi si studenti, bursele si accesarea programelor de studii din afara Romaniei, iar lista poate continua in fiecare plan de activitate.
Inainte de convorbirile tete-a-tete cu Joachim Gauck si dejunul de lucru oferit de presedintele Germaniei, Klaus Iohannis s-a intalnit cu un grup de elevi de la Scoala Kepler din cartierul Neukolln, cunoscuta pentru programele de integrare pentru copii din mediul migrational.
Totodata, consilierii au impartit 8,2 miliarde de lei pentru cultura, sanatate si religie si au aprobat acordarea de gratuitati la transportul in comun pentru persoanele cu handicap, veteranii de razboi si elevi.
Cel mai cistigat a fost insa cunoscutul om de afaceri Gheorghe Sucitu, administrator al SC GATMAT PROD, care s-a ocupat la un moment dat de distribuirea cornului si a laptelui pentru elevi.
Nimeni nu vorbeste despre faptul ca avizul este acordat la gramada si ca pe parcursul anului apar tot soiul de profesori ciudati, care \"ii inebunesc pe elevi\" si asupra carora Inspectoratul Scolar Judetean nu poate lua nici o decizie.
Studiul prezentat de BNS mai arata ca 23% din elevi abandoneaza scoala, procesul de implicare in procesul de invatare pe tot parcursul vietii fiind practic inexistent in tara noastra.
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca foarte multi elevi se pregatesc suplimentar pentru a lua testarile nationale sau examenul de bacalaureat.
Ceva mai ieftine sunt abonamentele pentru elevi, insa si pretul acestora a fost majorat de la 30 de lei la 35 de lei, iar abonamentele nepersonalizate costa acum 85 de lei.
google-analytics.com