Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (8.31 secunde)
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Iasi ca va cere aliatilor sai - in special UDMR si PUR - sa voteze schimbarea celor doi presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor pana in iulie.
Mai mult, Boc s-a aratat gata si sa legalizeze relatiile dintre politicieni si afaceri prin promovarea rapida a legii lobby-ului, minimalizand astfel, oarecum, si acuzatia de influentare a premierului de catre doi oameni de afaceri - Dinu Patriciu si Peter Imre.
„Comedie politica de doi bani“ „Razboiul dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu il consider inoportun si, pagubos. ... Personal, am ajuns sa cred ca romanii platesc biletele scumpe ale unei comedii politice de doi bani“.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
De aproximativ doi ani, margarina Wiesana nu se mai fabrica în Craiova. ... În ultimii doi ani, compania Orkla Foods România SA a trecut prin perioade dificile în ceea ce priveste businessul din România.
Temele sesiunii de toamna vor fi, in principal, definitivarea legislatiei privind integrarea europeana si schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor. ... La ambele Camere, Coalitia are drept prioritate schimbarea celor doi presedinti, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
congresele partidului au loc la doi ani, punct“, a spus Nastase, referindu-se la propunerea lui Mircea Geoana privind modificarea intervalului de organizare a Congresului pentru alegerea conducerii partidului, de la doi ani la patru ani, sau dupa caz, dupa un ciclu electoral.
Un nou orizont de timp Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca s-a fixat un nou orizont de timp pentru schimbarea celor doi presedinti ai Parlamentului.
doi copiii de 4 si 8 ani. ... Pai daca doi copii, unul de patru ani si celalalt de opt, au reusit sa mute dulapurile acestea, inseamna ca parintii lor sunt elefanti”, a declarat Max Badin.
Cei doi, in calitate de patroni ai firmei ALEXANDER CO, au emis file cec fara acoperire unei societati din Tirgu Jiu de la care s-au aprovizionat cu materiale, in valoare de sase miliarde de lei. ... Cei doi au fost arestati anul trecut de Tribunalul Gorj.
Conducerea Ligii Pro Europa a precizat, conform unui comunicat de presa, ca gestul este urmarea a€žgravelor injurii formulate de cei doi senatori PRM la adresa comunitatii maghiare din Romaniaa€œ, la dezbaterile proiectului Legii Minoritatilor Nationale din Romania.
OTP Bank a propus debitorilor reducerea cu un punct procentual a dobanzii pentru o perioada de sase luni sau chiar doi ani si chiar amanarea cu pana la doi ani a platilor efectuate la principal.
Ministrul Finantelor a mai spus ca Romania poate recupera anual un miliard de euro din reducerea evaziunii pe TVA si a mentionat ca autoritatile au ca tinta clara sa-i determine pe romanii care astazi sunt in diaspora ca intr-un an, doi, dupa ce vad ca aceste masuri sunt aplicate si se da drumul la investitii, la noi lucrari in infrastructura, sa prefere sa se intoarca acasa pe niste salarii 'nu asa de mari ca in afara, deocamdata, dar sigure, din ce in ce mai mari si cu taxe si cu preturi mult mai mici decat in afara'.
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Clasa politica aflata intr-o continua miscare a facut ca, ulterior, doi consilieri judeteni ai PRM, exclusi din partid, sa treaca in barca liberala. ... In cursul acestui an au existat replici dure intre cei doi consilieri judeteni trecuti de la PRM la PNL si vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas.
Ba ca detine monopolul in ceea ce priveste activitatea de remorcaj din port, ba ca cei doi incriminati exercita presiuni pentru ca societatea sa capete contracte.
Vestea impacarii celor doi a venit ca un soc pentru gurile rele care credeau ca cel de-al patrulea divort va fi definitiv. Iata ca cei doi s-au impacat in Joia Mare si au petrecut Pastele in familie.
Ieri, doi distinsi parlamentari, culmea, membri ai Aliantei D.A., s-au imbrancit in fata plenului Senatului si putin a lipsit sa nu se ia la bataie in toata regula. ... In ciuda evidentelor, cei doi au negat ulterior incidentul.
google-analytics.com