Cautare

802 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi" (2.48 secunde)
LUCIAN BUTE, invingator la PUNCTE cu Denis Grachev!
Totusi in mintea multor fotografi lucrurile nu stau chiar asa. Sunt fotografi care spun ca poze fac amatorii, ei fac, in schimb, fotografii. ... Aceasta a doua definitie este motivul pentru care multi fotografi insista ca ei fac fotografii sau fotografie.
A murit colegul nostru Lucian Gheorghiu. ... Pot spune ca am fost colega cu Lucian Gheorghiu (eu eram la sectia cultura). ... Duminica dimineata la prima ora, Lucian Gheorghiu a plecat sa-l intalneasca pe Ion Ratiu. ... La toate conferintele de presa, Lucian Gheorghiu era o figura distincta.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare.
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor :
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Lucian Bute a suferit o infrangere grea la Quebec, fiind invins prin KO, in repriza a 5-a, de Eleider Alvarez, la prima aparitie in ring dupa aproape 10 luni Partida care ar fi trebuit sa-l duca pe Bute spre un nou meci de titlu - invingatorul urma sa se bata cu detinatorul centurii mondiale WBC la semigrea, Adonis Stevenson - ar putea fi un final de cariera.
Lucian Bolcas: ... "Chers francais, cheres francaises" sau eventual invers Lucian Bolcas: ... Lucian Bolcas: ... Lucian Bolcas: ... Lucian Bolcas: ... Lucian Bolcas: ... Lucian Bolcas: ... Lucian Bolcas:
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu. ... De partea cealalta, Lucian Croitoru neaga toate acuzatiile si spune ca nu a facut parte din niciun serviciu secret. ... Nici nu am colaborat", a declarat Lucian Croitoru.
Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: O mare provocare sezonul estival. Ceea ce previzionam noi, anul acesta s-ar parea ca mai multi romani isi vor petrece concediile in tara, ceea ce implica un tranzit mai intens.
Stefan Brotac (Bronic Security) - pentru sustinerea Asociatiei Credinta si Dragoste si donatiile facute pentru cazurile acesteia Lucian Iortoman, Presedintele Asociatiei Victimelor Accidentelor Rutiere din Romania, principalul partener al Asociatiei Credinta si Dragoste
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S. ... Lucian Lotreanu este unul dintre acei directori de companii demisi de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, in decembrie anul trecut, pe motiv ca au "salarii nesimtit de mari".
Pugilistul britanic Carl Froch a declarat ca nu poate accepta sa piarda partida cu Lucian Bute, contand pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa in 26 mai, la Nottingham, avand in vedere ca va lupta chiar in fata propriilor fani.
Antrenorul boxerului Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Nottingham, inaintea partidei cu britanicul Carl Froch, ca elevul sau nu va da vina pe infectia de la picior in cazul in care va pierde meciul de sambata.
"Stim ca Oltenia are un potential foarte mare de dezvoltare in domeniul foto si ca in aceasta parte a tarii exista multi utilizatori, atat fotografi profesionisti, cat si amatori, interesati de produsele si serviciile Nikon", a declarat Radu Niculescu, brand manager Nikon Romania, prezent la lansarea magazinului.
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
Expozitia, aflata la Muzeul Antipa la cea de-a patra editie, cuprinde fotografii nominalizate sau castigatoare ale concursului Cea mai frumoasa tara, un proiect al Societatii Geografice Ruse care reuneste cei mai buni fotografi amatori sau profesionisti ai Rusiei.
cele trei formatiuni politice au decis ca nu vor vota, in Parlament, propunerile lui Lucian Croitoru facute pentru functiile de ministri. ... In cadrul acesteia, Lucian Croitoru isi prezinta echipa si programul de guvernare, dupa care parlamentarii vor vota.
FISA DE PERSONAJ - LUCIAN IONITA (Autoare: Laura Ivancioiu) Azi e ziua lui Lucian Ionita. Lucian al meu, adica.
google-analytics.com