Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (3.05 secunde)
Potrivit presei americane, cei doi au inceput sa iasa impreuna anul trecut in luna aprilie, in timp ce actorul filma in Puerto Rico, si la mai putin de un an au decis sa-si uneasca destinele.
Duminica, 14 aprilie, la ora 13.00, la Muzeul Dunarii de Jos, va avea loc vernisajul expozitiei Doi calatori semnata de Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu. Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu sunt doi romantici, doi calatori, vietuind sub semnul divin al contemplarii.
Lectiile oferite de cei doi tineri, Alain/Ali (Matthias Schoenaerts) - tanarul bataus, tatic neindemanatic - si Stephanie (Marion Cotillard), frumoasa cu picioarele amputate, sunt de-a dreptul tulburatoare.
Deputatul PSD Bogdan Diaconu propune un moratoriu de amanare cu doi ani a executarii silite Unul din patru romani cu un credit de cel putin 20.000 de lei (4.500 de euro) nu reuseste sa-si plateasca la timp datoria catre banca.
Obtinerea cat mai rapida a hotararii de divort depinde decisiv o serie de factori ce tin atat de cunoasterea in amanuntime a procedurii de urmat, cat si de cooperarea celor doi soti in realizarea unui divort civilizat, rapid si lipsit de complicatii.
317/2004, potrivit carora membrii CSM raspund in fata judecatorilor si procurorilor pentru activitatea desfasurata in exercitarea mandatului, solicitam tuturor magistratilor solidaritate, prin suspendarea sedintelor de judecata pe perioada desfasurarii sedintei de plen, in data de 26.02.2013, ora 8, 30 cand figureaza inscrisa pe ordinea de zi revocarea celor doi membri, pentru a avea posibilitatea de a urmari modul in care este respectata vointa judecatorilor", se arata in scrisoarea deschisa.
Diabeticii ar putea scapa de injectiile cu insulina Doug Melton si Peng Yi sunt doi cercetatori de la Universitatea Harvard care au descoperit un hormon, betatrofina, care va simplifica tratamentul diabetului.
Daca micutul suge degetul pana la varsta de doi ani nu inseamna in general ca si ocluzia dintilor va avea de suferit. ... Tratamentul ortodontic care implica aplicarea aparatelor dentare fixe dureaza de la doi ani pana la doi ani jumatate.
Prima inregistare audio a piesei dateaza din 1935, doi ani mai tarziu. ... Judas Priest - Better by you, better than me Pe 23 decembrie 1985, doi tineri in varsta de 18 si 20 de ani ascultau Judas Priest, in timp ce beau bere si fumau marijuana.
Doi americani contaminati cu virusul Ebola au acceptat testarea unui vaccin Un vaccin experimental contra virusului Ebola la om este pregatit pentru testare, au anuntat cercetatorii americani.
Partidele din spatele candidatilor sunt inca importante, dar raman in planul doi, candidatul nu se mai poate ascunde dupa activistii imbracati in armurile lor grele.
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
Speriati de balamucul creat dupa aceasta isprava demna de un roman de aventura, cei doi indragostiti au luat legatura cu familia Stelutei, aflata la Calarasi.
Erau intr-o vacanta in Grecia, unde departe de ochii curiosilor, cei doi s-au comportat ca doi indragostiti adevarati. Primarul general isi tine iubita de gat, cei doi plimbandu-se imbratisati.
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni.
Si erau doi batranei pe la vreo 60 de ani, pe care ii puteai considera niste oameni satui de viata impreuna...
Doi copii din India, frati, arata ca doi pensionari din cauza unei boli extrem de rare de care sufera. Keshav Kumar, in varsta de un an si sase luni, si sora lui Anjali Kumari, sapte ani, au pielea ridata, fata umflata si dureri de articulatii.
Este diferenta de varsta un impediment in calea fericirii in doi sau dragostea poate invinge totul? ... Insa cuplul s-a destramat dupa doi ani, cel care a pus capat relatiei fiind Jesus Luz.
Diferenta de varsta dintre cei doi este de 16 ani. ... Cei doi actori premiati la Oscar au fost impreuna 23 de ani si au doi baieti din relatia pe care nu au oficializat-o niciodata. ... Cei doi actori au un copil impreuna si sunt la fel de fericiti.
SARMALUTE si CARNE FIARTA, cauza CERTA a sindromului hemolitic uremic a celor doi bebelusi de 6 si 7 luni (Autoare:
google-analytics.com