Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (4.30 secunde)
De altfel, aceasta chestiune a intrat in discutie dupa ce directorul SIE, Gheorghe Fulga, a semnalat in scris Legislativului ca, pe langa faptul ca la comisie nu este respectat raportul de trei deputati si doi senatori, cel putin doi dintre membrii Comisiei SIE “nu vor putea avea certificate de securitate“.
Curtea Constitutionala a spulberat, in cele din urma, incercarile puterii de la acea vreme de a prelua posturile celor doi lideri ai PSD, sesiunea parlamentara de toamna fiind sacrificata, astfel, fara succes.
Unele dintre ele au iesit la suprafata dupa turul doi al alegerilor prezidentiale. ... La doi ani distanta miza alegerilor prezidentiale a fost tot democratia. ... Si totul porneste de la greseala ca am acceptat ca in numele intregului Grup de la Bruxelles sa vorbeasca doar doi-trei oameni.
Cei doi au convenit crearea a doua consulate romanesti temporare in orasele Balti si Cahul.
Dincolo de acuzatii, interesanta fost reactia - sau mai bine zis lipsa de reactie - a celor doi lideri PSD-isti in cauza, care au preferat sa renunte, ieri, la aparitiile publice doar vor scapa de explicatii.
Dincolo de acuzatii, interesanta fost reactia - sau mai bine zis lipsa de reactie - a celor doi lideri PSD-isti in cauza, care au preferat sa renunte, ieri, la aparitiile publice doar vor scapa de explicatii.
In urma votului secret, cei doi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) in CA, au fost alesi medicul Maria Alexandroaie si economistul Dorin Birta. ... Pana acum au fost numiti patru din cei cinci membri ai CA, doi din partea CL Dorohoi, iar doi de la Directia de Sanatate Publica.
Odata unsi in scaune, cei doi si-au inceput si activitatea… infractionala.
Si a trebuit sa mergem in turul doi, cand s-au unit toti, dar am castigat la 3.000 de voturi diferenta. ... Este o performanta, daca stau sa ma gandesc ca Vasile Bulucea a castigat cu 100 - 200 de voturi in turul doi.
Ne-am intalnit la Bucuresti in fata celor doi secretari generali de la Partidul Social Democrat si PNL impreuna cu o delegatie de la ambele partide. ... Sunt in alte parti care nu rezista mai mult de patru sau chiar doi ani.
Daca nu va fi el, va fi unul dintre cei doi viceprimari GdS:
Termenul de executie va fi probabil doi ani. ... Vorbim de un drum national de peste 140 de kilometri, a carui reabilitare a inceput acum doi ani, iar anul acesta se vor realiza lucrarile.
Au existat doar doua abtineri, doi deputati PSD, care au solicitat sa se aplice situatia extrema, a demisiilor din Parlament.
Schimbare in doi timpi Vicepresedintele PSD a reiterat necesitatea ca partidul sa transmita un mesaj de innoire, un mesaj credibil catre romani “ca este capabil sa invete ceva din greselile pe care le-a facut in ultimii ani“.
In turul doi, doctorul a beneficiat de aportul PNL, PC ori PSD, care l-au ajutat sa isi infranga adversarul.
Lucrarile Congresului National al Partidului Social Democrat au adunat in Sala Palatului din Bucuresti inreaga suflare reprezentativa a celui mai important partid de opozitie din Romana Liderii nationali ai PSD s-au adunat, ieri, la Bucuresti pentru a-si alege noua conducere pentru urmatorii doi ani.
Oricare din voi ar prelua conducerea partidului, daca n-ar fi doar o unealta a Sistemului securist, s-ar transforma in secunda doi in tinta. ... Fiind totusi fiinte dotate cu inteligenta, presupun ca realizati ca oricine ar duce pe bune reforma mai departe s-ar transforma in tinta predilecta in secunda doi!
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Cei doi "dusmani” au fost impiedicati sa participe la sedinta Biroului Permanent - implicit sa-si pledeze cauza, nefiindu-le permis accesul in sediu.
Pretul petrolului ar putea atinge, temporar, chiar un nivel de 80 de dolari pentru un baril, in urmatorii doi ani, in cazul in care exista probleme grave de aprovizionare a pietei, a declarat secretarul general al OPEC, citat de Reuters. ... Totusi, sustine el, in urmatorii doi ani, sansele cresc.
google-analytics.com