Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (5.92 secunde)
Desi nu poate fi disputat faptul ca existenta unor organisme simpliste in Universul nostru ar putea fi o realitate, faptul ca nu a fost descoperita viata complexa, extraterestra de orice fel face ca teoria prezentata de doi australieni sa para a fi reala.
Din ultimele postasri pe Facebook, s-ar putea trage concluzia ca relatia dintre cei doi ar fi avut de suferit. ... - Modalitatile de sinucidere in cazul celor doi soti sunt identice, a adaugat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iasi. Nu este exclus ca relația dintre cei doi sa fi avut de suferit.
Doi copii au fost agresati sexual intr-un LIFT din Drumul Taberei.
Adevarul este ca pisicile se maturizeaza foarte repede in prima perioada de viata, atingand echivalentul a 24 de ani umani in 2 ani, apoi imbatranind de opt-cinci ori la fiecare doi ani (numarul scade pe masura ce pisica imbatraneste).
Aflati prin zona doi padurari, observand luminile puternice ale farfuriei zburatoare, se ascund dupa un copac mai gros ca sa se uite si ei la minunatia coborata din cer. ... xxx Doi extraterestri se holbeaza la Pamant si comenteaza :
Cei doi formeaza un cuplu de doi ani, iar sambata si-au confirmat logodna pe Instagram. ... Alex si Jennifer formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri din ultimii doi ani. ... In ciuda faptului ca fostul fotbalist este mai mic cu sase ani decat artista, cei doi se inteleg de minune.
O intalnire mai mult de rutina, s-a spus, si nu numai pentru ca a fost cea de-a 12-a intre cei doi presedinti cu mandate reinnoite.
Ei bine, doi politisti, cu apucaturi de militieni gata sa-si dea colegii in gat, numai sa iasa ei basma curata - unul de la Mangalia, altul de la Politia Transporturi - ne declarau, in urma cu ceva timp, ca ar fi ei, asa, la curent cu niste afaceri nu prea cusere, ale unor colegi, afaceri care au sediul central prin Santierul Naval Daewoo Mangalia.
Dupa ce s-au curtat asiduu in timpul campaniei electorale, dupa cel mai original ritual al imperecherii, si dupa ce si-au oficializat relatia in vazul intregii natiuni, la bine si la rau, cu juramintele de rigoare, cei doi insuratei din fruntea tarii (Basescu si Tariceanu) se comporta ca doi parteneri gelosi si pusi pe harta din orice nimic.
Ieri-dimineata am iesit din apartament, iar pe scarile etajului noua erau doi tineri, aproape copii. ... Am aflat ca nu au casa, iar fata fugise de vreo doi ani dintr-o casa de copii. ... ce poti face cu doi tineri care nu au domiciliu?
Ieri-dimineata am iesit din apartament, iar pe scarile etajului noua erau doi tineri, aproape copii. ... Am aflat ca nu au casa, iar fata fugise de vreo doi ani dintr-o casa de copii. ... ce poti face cu doi tineri care nu au domiciliu?
Un scandal care aduce aminte de un cantecel pentru copii, cu mare succes printre prescolari, in care era vorba despre "ceata lui pitigoi" in care daca "dai intr-unul tipa doi".
Potrivit Rechizitoriului, celor doi li s-a schimbat incadrarea: ... Din cele dezvaluite pana acum in putinele ziare ramase independente de Cotroceni, cei doi au comis si alte ilegalitati. ... Intre procurorii DNA si cei doi s-a incheiat un targ:
Asadar, Basescu spune ca primul-ministru a stiut despre situatia din Irak, ca a fost informat de MAE despre cei doi romani retinuti intr-o baza americana. ... Stia ca cei doi vor fi eliberati dupa trei luni.
Intr-o dimineata de aprilie, la poarta cu vitralii a Palatului se invitau reciproc sa intre sau sa se indeparteze doi barbati, cu un aer de oameni care au intarziat la o petrecere azi-noapte. ... Cei doi barbati au toate motivele sa fie obositi.
Accident cu doi morti si doi raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, in judetul Constanta
Are doi copii si este un barbat implinit. ... - Te-ai decis sa ai doi copii la varsta la care multi barbati mai copilaresc. ... - Dumnezeu ma iubeste, am doi copii mai destepti decat mine, de la care invat permanent.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita. ... "Politistul i-a urmarit pe cei doi, i-a somat si a executat foc de arma, tragand sase cartuse, dar cei doi au fugit pe un teren viran.
Dupa ce au patruns in locuinta, intrucat minorul a refuzat sa le puna la dispozitie bijuteriile familiei, cei doi indivizi l-au lovit si au inceput sa caute prin casa.
google-analytics.com