Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (4.56 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Conform unuia dintre zvonurile care sustine ca Ion Iliescu nu a fost informat de intalnirea de luni dupa-amiaza - s-ar parea ca popularitatea lui Ion Iliescu in randurile social-democratii crescuti chiar de el este in continua scadere, in pofida pacii incheiate cu Adrian Nastase.
Deocamdata, PSD-ul nu a luat nici el vreo decizie, chiar daca sedinta special convocata de Organizatia Bucuresti in acest sens a fost onorata atat de Adrian Nastase cat si de Ion Iliescu.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, crede ca promovarea lui Cozmin Gusa ca secretar general al PSD nu a fost o idee rea, fiindca a€žera nevoie de un semnal public si de o innoire printr-o persoana care umbla fara cravata si care are un alt mod de raportarea€œ.
Presedintele PSD Adrian Nastase si-a anuntat ieri decizia de a candida pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Iliescu, care a condus lucrarile Conferintei, a intrat in sala insotit de Adrian Nastase, cei doi lideri fiind aclamati indelung de catre delegati. ... Confruntare televizata la posturi diferite Marti seara, Ion Iliescu si Adrian Nastase au aparut, in cadrul unor emisiuni televizate, dar la posturi diferite.
Adrian Nastase, intrebat daca va mai candida: ... ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Adrian Nastase nu mai poate fi sigur de functia de presedinte al Camerei Deputatilor. El a obtinut aceasta functie cu voturile PPRM si ale fostului PUR, acesta din urma votand in favoarea lui Nastase desi intrase in Coalitia care a preluat guvernarea.
Intentia lui Antonie Iorgovan de a taia in carne vie, in calitate de prim-vicepresedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala din PSD, a zgandarit orgoliile mai tinerilor sai sefi de partid Mircea Geoana si Adrian Nastase, care nu s-au sfiit sa-l admonesteze.
a luat-o ieri in Boc - pardon, in bot - de la distinsii sai colegi de guvernare, care au refuzat sa puna umarul la debarcarea PSD-istilor Nastase si Vacaroiu din fruntea celor doua Camere parlamentare.
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Incurajat de gestul lui Adrian Nastase, Popescu a anuntat si el ca se autosuspenda din functia de presedinte de filiala, pe motiv ca o comisie speciala considera ca nu prea poate sa-si justifice averea.
Nu se stie care este implicarea lui Nastase in acest caz, dar coincidenta este de-a dreptul fenomenala: ... Singura care a iesit public in sprijinul lui Nastase a fost organizatia PSD Dambovita, care a cerut mai-marilor de la centru sa-i sprijine pe cei aflati in vizorul Justitiei.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
Consiliul National al PSD a discutat, la sfarsitul saptamanii trecute, modificarea statutului, astfel incat functia de presedinte executiv, ocupata de Nastase, sa dispara.
Meciul dintre ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, pe tema perchezitionarii a doua case ale acestuia se reia in aceeasi termeni, nici unul nerecunoscand ca prima data s-a comis vreo greseala procedurala.
Dana Nastase, sotia presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a fost audiata luni, timp de aproape o ora, la Departamentul National Anticoruptie in dosarul Zambaccian.
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
google-analytics.com