Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (5.19 secunde)
perioada de la divort) noua ne-a facut bine. ... Cei doi au fost sa semneze actele de divort, tinandu-se de mana, iar la plecarea de la notar s-au sarutat.
Mai ales ca a facut pana acum suficient de multe alegeri gresite ca sa nu o poata intretine pe iubita sa fiica in facultate, motiv de vesnic scandal cu sotia si, in cele din urma, de divort.
Motivul pentru care cuplurile divorteaza din ce in ce mai des Casatoriile se incheie mai des printr-un divort daca sotiile sunt acelea care se imbolnavesc si sunt diagnosticate cu o maladie grava, intrucat sotii nu pot face fata acestor situatii dificile.
Inselatul Este cea mai comuna cauza care duce la divort. ... Banii nu ar trebui sa fie o problema intr-o relatie, dar cel mai probabil vor deveni o problema in cazul unui divort.
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
10 metode sigure pentru un divort rapid Am vazut tot felul de tratate si retete pentru fericirea in cuplu, dar adevarul este ca nu am gasit niciunde metode sa scapi de nevasta.
Cel mai important si asteptat este cu siguranta, mult asteptata intalnire dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
sa dea divort. ... Si daca tot sunt decisi sa nu se mai inteleaga si sa treaca peste orgolii, "razboaie" si interese, aliatii ar putea macar avea bunul simti sa intrebe si populatia ce parere are despre divort.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Rona Hartener a marturisit ca vrea sa se casatoreasca, dupa divort, insa asta nu este o prioritate pentru ea.
Andreea Perju demonstreaza ca poti sa te ridici si dupa un divort dureros. Dupa ce timp de mai multi ani si-a pus cariera pe locul secund, acum actrita a urcat din nou pe scena de la teatru.
Raluca de la trupa Angels face primele declaratii despre divort. Artista lamureste toate zvonurile care au aparut prin presa. Care este adevarul.
Dupa ce Connect-R a dezvaluit adevaratele motive pentru care s-a ajuns la divort, noi detalii ies la iveala. Misha face declaratii soc!
Un barbat din Iasi s-a impuscat chiar in ziua in care trebuia sa semneze actele de divort. Medicii de pe ambulanta l-au transportat de urgenta la spital si au reusit sa-i salveze viata.
"In acest caz, este necesara retragerea mea din joc, pentru a scuti noua echipa de prezenta mea, precum si de acel 'paternalism', reclamat recent de presedintele executiv Adrian Nastase", a adaugat Ion Iliescu.
De la declaratia ca este de acord cu casatoriile intre homosexuali, Traian Basescu muta tirul direct spre Adrian Nastase, ca sa contracareze atacurile indreptate de PSD impotriva sa pe aceasta tema.
Potrivit aceluiasi sondaj, prezentat ieri intr-o conferinta de presa de liderul PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, Adrian Nastase l-a devansat pe raza judetului Satu Mare cu aproape 23 de procente pe candidatul Aliantei, Traian Basescu.
Ideea a fost imbratisata pe loc de Adrian Nastase, care a avut chiar si viziunea unui exod al pedistilor catre PSD.
Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe. Adrian Nastase si Traian Basescu (foto) s-au aflat ieri in plina campanie electorala.
Dupa cum se stie, Adrian Nastase sustine sus si tare ca Mircea Geoana va fi viitorul prim-ministru. Zilele lui Nastase in fruntea PSD sunt insa numarate, indiferent daca ii va lua sau nu locul lui Iliescu la Cotroceni.
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
google-analytics.com