Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (3.60 secunde)
Nu vreau sa-l atac sau sa-l judec pe Adrian Nastase; ... In fond, Nastase n-a fost acuzat; ... Si, la drept vorbind, nu cred ca Nastase e singurul corupt sau cel mai mare.
Amicul sau, Geoana, care prin influenta socreasca a devenit foarte revolutionar, i-a reprosat barbateste lui Nastase ca n-a intocmit bine declaratia de avere. ... In fond, Nastase s-a orientat bine, caci a mosteni ceva nu e un caz penal, daca acea mostenire a existat in realitate.
Preumblarea jurnalistilor prin apartamentul lui Nastase pune in evidenta, prin ineditul ei, o multime de teme de reflectie.
Adunati la ceas de seara in Hotelul Confort din Otopeni, sefii de filiale pesedisti s-au lepadat de fostul lor sef Adrian Nastase.
Presat de colegii din PSD, Nastase si-a pus revolverul politic la tampla si a apasat tragaciul. ... Pentru partid, "remorca-Nastase", dinaintea alegerilor, se transformase in "piatra de moara-Nastase".
Sa luam de pilda cazul familiei Nastase, careia i se atribuie acte grave de coruptie. ... Evident, noi nu plecam de la premisa ca familia Nastase este vinovata; ... Domnul Nastase si-a ales o aparare putin inspirata.
Democrat-liberalii sunt decisi sa-l ingroape pe politicianul Adrian Nastase. Strategii acestui partid au gasit in refuzul deputatului Nastase de a demisiona din Parlament un bun cal de bataie pentru a convinge electoratul ca fostul prim-ministru al Romaniei nu merita nici macar un vot.
Mariajul PSD-UDMR se inscrie perfect in acesti parametri, mai ales atunci cand Marko Bela clameaza sus si tare cat de compatibila este UDMR (formatiune clar de dreapta) cu stanga lui Iliescu si Nastase, desi este evident ca doctrinele in cauza o iau una hais si alta cea.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor. La constatarea realizatorului “deci Nastase a castigat alegerile prezidentiale“, Vacaroiu a raspuns: ... Dar la o renumarare a voturilor ar fi 240.000 in plus la Nastase“.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, sustine ca imaginea de "tip arogant" care i se atribuie este gresita.
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia.
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. ... Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, s-a aflat, sambata si duminica, in turneu eletoral prin judetele Vrancea si Constanta.
Pentru inceput, Adrian Nastase s-a grabit sa dezminta comentariile conform carora partenerul sau de cadril electoral, Mircea Geoana, ar fi doar un premier de paie.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Dupa cum aprecia mai toata lumea, Adrian Nastase a iesit mai prost decat Traian Basescu din mult asteptatul - si singurul - duel televizat, desi candidatul PSD a fost avantajat atat de regulile de desfasurare, cat si de ring - puse la dispozitie de televiziunea de casa a puterii, TVR.
Liderul PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca nu-si doreste foarte tare postul de prim-ministru in cadrul unei viitoare guvernari.
Manati de interese meschine, alesii PUR si PRM il salveaza pe Adrian Nastase de la decesul politic, propulsandu-l in fruntea Camerei Deputatilor.
Bilantul de guvernare al ultimilor patru ani a fost unul pozitiv, in pofida unora dintre greselile comise pe parcurs, fiind primul guvern post-decembrist nemarcat de conflicte, crize sau orgolii personale, a declarat ieri pentru inceput Nastase.
google-analytics.com