Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (4.82 secunde)
"Nastase se gandeste la suspendarea lui Basescu daca PSD si ACD castiga alegerile".
Adrian Nastase despre actiunea din vami: ... Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, este de parere ca in spatele actiunilor in care sunt implicate vamile se desfasoara "o confruntare acerba pentru controlul PDL".
Nastase a gasit solutia pentru evitarea riscurilor in plen:
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea. ... Potrivit Hotnews, telegrama continua cu relatarea declaratiilor lui Georgian Pop pe problemele din justitie ale fostului premier Adrian Nastase:
Nastase: Trebuie sa cada capetele lui Basescu si Boc Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca este ca "trebuie sa cada capete:
Nastase: Conventia PDL consemneaza distrugerea totala a unui partid Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, spune pe blog ca reuniunea PDL a consemnat "distrugerea totala a unui partid si transformarea sa intr-o gasca institutionalizata" si ca "meciul a fost aranjat de la inceput, in cele mai mici detalii".
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Nastase ii da lectii de Constitutie lui Antonescu Liberalul Crin Antonescu a sustinut ca la anticipate se poate ajunge prin demisia tuturor parlamentarilor opozitiei. "Gresit!", i-a transmis liderul PSD Adrian Nastase. ... Dar Adrian Nastase are o alta parere.
Presedintele de onoare al PSD a transat verdictul din cazul Nastase, a vorbit despre presiunile care se fac in PDL pentru demisia premierului, iar pe Traian Basescu l-a caracterizat scurt: ... - ieri) "Condamnarea lui Adrian Nastase, un posibil avertisment pentru clasa politica".
Basescu a telefonat la spitalul de urgenta Floreasca in noaptea tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase pentru a se interesa de starea pacientului. Nu de grija sinucigasului a sunat, ci de teama de consecintele pe care le-ar avea pentru el moartea lui Nastase.
Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare Emma Nicholson a venit in Romania pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Nastase. Emma Nicholson a fost raportor in Parlamentul European si a fost o apropiata a lui Adrian Nastase, scrie Antena 3.
Nastase, la prezidiul Congresului PSD Adrian Nastase va participa la lucrarile Conventiei PSD din 20 aprilie. Din informatiile noastre, fostul premier va sta la prezidiu alaturi de ceilalti fosti presedinti ai partidului, prezenta la sa Conventie fiind unul dintre pasii facuti de Nastase pentru revenirea in politica.
Ilie Nastase are probleme grave de sanatate! ... Dupa ce in 2015 s-a operat laparoscopic de hernie inghinala, recent, Ilie Nastase a ajuns din nou pe mana medicilor. ... Brigitte si Ilie Nastase s-au casatorit in noiembrie 2013, iar de atunci au trecut prin mai multe episoade furtunoase.
Iliescu si gasca lui Nastase. Care Nastase, fericire mare: ... Unu - zero pentru Nastase. ... Cert este ca, atat Iliescu, cat si Nastase s-au facut de mai mare bascalia.
Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta: ... Adica, dupa toata agitatia si toate declaratiile contra, Nastase a iesit la rampa cu un discurs de invingator. ... Domnul presedinte Nastase are consolarea ca este presedinte.
Vacaroiu la Senat, Nastase la Camera Deputatilor si Bejinariu premier interimar. Basescu a acceptat propunerea lui Nastase, care, pe de alta parte, s-a grabit sa-si dea demisia din fruntea Executivului. ... - intre Basescu si Nastase.
ori e Iliescu, ori e Nastase; ... Iliescu a stiut dintotdeauna ca are un ascendent asupra lui Nastase si a incurajat ascensiunea acestuia.
Adrian Nastase, presedintele PSD, a acceptat provocarea "Jurnalului National” alaturindu-se politicienilor care scriu, saptaminal, un editorial pentru acest cotidian.
Suspendarea lui Nastase din conducerea PSD este si rezultatul luptei cercurilor de interese si de putere din partid, care au gasit astfel o metoda de a scapa de cel in fata caruia nu aveau puterea nici macar sa ridice privire, dar nu sa mai ia pozitii.
Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Adrian Nastase este reprezentantul de marca al celei de-a doua generatii de lideri politici formati in FSN/FDSN/PDSR/PSD, dar si al generatiei celor care au fost groparii ideii de social-democratie, de Stanga romaneasca.
google-analytics.com