Cautare

322 de rezultate pentru "directoarea" (4.94 secunde)
Deocamdata, discutam", a declarat Ioana Avadani, directoarea executiva a Centrului pentru Jurnalism Independent, referindu-se atat la intalnirea cu ministrul justitiei, cat si la cea dintre reprezentantii Clubului Roman de Presa cu premierul Emil Boc.Premierul garanteaza libertatea de exprimare a preseiPremierul le-a propus membrilor Clubului Roman de Presa (CRP) sa discute pe marginea legislatiei care se refera la activitatea mass-media, in contextul in care cele patru coduri juridice, aflate in dezbaterea parlamentului, au prevederi contestate de jurnalisti.
Reprezentanti din mass-media locale s-au reunit, la sfarsitul saptamanii trecute, la Paraul Rece, judetul Brasov, la un seminar organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata", si finantat de CEE Trust. Oficiile de gazda le-a facut Cristina Guseth, directoarea Freedom House Romania.
Directoarea Olimpia Bratu va fi si ea schimbata cu un om al "portocaliilor". Pana acum, ea a fost sustinuta pe functie de Partidul National Liberal.
Potrivit Georgianei Iorgulescu, directoarea Centrului pentru Resurse Juridice, demersul de a trimite scrisoarea Parlamentului European, Comisiei Europene si Presedintiei UE a venit in urma refuzului institutiilor de stat implicate in redactarea si adoptarea celor patru coduri de a le opri din procesul de promulgare.
In deschiderea manifestarii, Crina Dunca, directoarea cotidianului "Gazeta de Nord-Vest", a prezentat activitatea politica si parlamentara a Corinei Cretu. In acelasi context, Valeriu Zgonea, secretarul general al PSD, a subliniat preocuparea Corinei Cretu si a echipei europarlamentare a PSD in ansamblul sau pentru reprezentarea intereselor romanilor in Parlamentul European.
De demitere au mai scapat directoarea Casei Corpului Didactic, Ersilia Oprescu, propusa pentru reinnoirea contractului ca si inspector de specialitate, Mariana Niculescu, de la Biroul de Imagine al Inspectoratului, inspector scolar de specialitate-discipline tehnice, si inspectorul Sandu Goiceanu.
De demitere au mai scapat directoarea Casei Corpului Didactic, Ersilia Oprescu, propusa pentru reinnoirea contractului ca si inspector de specialitate pentru integrare europeana, Mariana Niculescu, de la Biroul de imagine al ISJ, inspector scolar de specialitate - discipline tehnice, si inspectorul Sandu Goiceanu.
Directoarea Spitalului Judetean Craiova, Cristina Calangiu, a fost ieri victima unei glume menite sa tensioneze relatiile bune pe care le are cu PSD Dolj.
Dupa textul legii, postul de conducere ale acestei institutii s-ar gasi in afara efectelor ordonantei, lasand astfel posibilitatea ca Manu Costache, fostul comisar-sef al GM Dolj, sa isi ia postul in primire dupa ce a fost demis si inlocuit cu Ileana Serban, in prezent, directoarea coordonatoare a Garzii de Mediu.
Brandusa Novac este directoarea Circului Globus si deputata PD-L, avuta in vedere pentru a-l inlocui pe Theodor Paleologu la conducerea Ministerului Culturii, dupa ce prestatia slaba a ministrului pe bicicleta a produs nemultumiri in randul pedelistilor, dar si a electoratului PD-L.
Firma care lucreaza la Centrul Expozitional Transfrontalier este Novara Impex, iar directoarea companiei, Viorica Tomescu, a dat vina pe neintelegerile privind proiectul tehnic si a confirmat ca doua luni aproape ca nu s-a lucrat la Centrul Expozitional:
Directoarea Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu, a fost partenera de afaceri cu ministrul dezvoltarii regionale. Cam asta fac si Videanu, Berceanu si Blaga.
Locul de desfasurare va fi Cantina Grupului Scolar Forestier", a declarat Teodora Ciobanu, directoarea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu.
Suspiciunea de rambursare ilegala de TVA care planeaza asupra sefilor de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt si care a inflamat intreaga institutie va aduce, se pare, reprezentantii ANAF in control, dupa cum a declarat ieri directoarea Elena Gherghina.
Doru Dancus este presedinte al Sindicatului Tehnic Romtelecom Maramures, functie pe care o ocupa din 2003 si pana in prezent, a fost implicat in diverse activitati socio-culturale pentru sprijinirea si promovarea valorilor si obiceiurilor traditionale maramuresene si este casatorit cu Iuliana Dancus, directoarea Ansamblului Folcloric Transilvania din Baia Mare.
Acest lucru se face si in baza cererilor facute de catre cititori, nu se achizitioneaza o carte doar pentru a se afla in biblioteca, deoarece aceasta trebuie sa fie citita”, ne-a declarat Liliana Lazia directoarea Bibliotecii Judetene Constanta.
„Sumele pe care trebuie sa le recuperam sint mari, dar am solicitat instantei atragerea raspunderii materiale a patronilor si administratorilor. Ramine de vazut daca se va si aproba“, a declarat Maria Filip, directoarea Administratiei Financiare Craiova.
Elena Gherghina, directoarea executiva a DGFP, a negat initial ca ar avea cunostinta de actiunea solicitata de ANAF. Sefa fiscului a recunoscut insa ca nu poate sa treaca la acuzatii fara dovezi.
La randul sau, Marilena Bogheanu, directoarea ADR 4 Sud-Vest Oltenia, agentia prin care s-au derulat fondurile, spune ca institutia pe care o conduce nu are nici un fel de legatura cu astfel de cazuri.
Directoarea Ana Costea a refuzat sa semneze actele in baza carora urma sa fie incasati banii si astfel s-a ajuns intr-un impas.
google-analytics.com