Cautare

322 de rezultate pentru "directoarea" (3.23 secunde)
"Fiecare actiune-masura din planul de actiune nerealizata atrage dupa sine inchiderea instalatiei", a declarat Cristiana Toma, directoarea Agentiei de Protectia Mediului Dolj.
Cei care vor fara utilitati sunt in general persoane care vor sa investeasca in terenuri pe termen lung", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Ei trebuie sa stie ca au anumite drepturi, dar si obligatii", a declarat Mariana Matache, directoarea Asociatiei Universitatilor Populare Germane.
Marilena Bogheanu, directoarea ADR SV Oltenia, a declarat ca scopul discutiilor a fost acela de a clarifica unele aspecte legate de proiectele intocmite pe infrastructura.
"Actiunea va avea loc atat in Dolj, cat si in celelalte judete din regiune - Olt, Mehedinti, Valcea si Gorj", a declarat Monica Mateescu, directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Craiova.
"Evenimentul deschide oficial saptamana 5 - 10 iunie, dedicata mediului", a declarat Monica Mateescu, directoarea ARPM Craiova.
Avem 476 de persoane singure, care traiesc din venitul minim garantat si peste 500 de familii, formate din doua persoane, care primesc lunar cei 1.600.000 de lei", a mentionat Rodica Ţenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala (DAPS) Dolj.
"La nivelul judetului Dolj, exista aproximativ 150 de persoane fizice autorizate sa execute lucrari cadastrale si vreo 20 de persoane juridice", a declarat Maria Basescu, directoarea OCPI Dolj, potrivit careia cadastrul dureaza aproximativ sapte zile, tot atat cat dureaza si intabularea.
Nu stiu in ce masura ne pot impune sa raportam aceste tranzactii atata timp cat nu avem o lege care sa reglementeze activitatea agentiilor imobiliare", a spus Carmen Radulescu, directoarea unei alte agentii imobiliare din Craiova.
"Daca vorbim de un imobil mai vechi de 30 - 40 de ani, de exemplu, modernizarea sa il poate duce pe cumparator la o investitie de inca o data pretul de cumparare", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
"La nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, cheltuielile totale lunare medii pe o gospodarie au fost de 1.082,69 RON", a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Speram sa nu intampinam probleme oferindu-le banii inainte de efectuarea orelor de munca in folosul comunitatii", a mentionat Rodica Tenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala, din cadrul Primariei Craiova.
Vanzatorul, la randul sau, cere un pret mai mare pentru ca, in urma negocierii, sa poata obtine pretul dorit", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Cine va dori sa acceseze in continuare proiecte va avea posibilitatea sa faca acest lucru in cadrul programelor desfasurate cu fonduri structurale pe componenta de mediu", a mai precizat directoarea Marilena Bogheanu.
Marile lor probleme sunt insa lipsa materialelor si numarul mare de copii din grupe", a declarat Simona Dragan, directoarea unei gradinite particulare din Craiova, care si-a deschis portile in 2003.
Noi le trimitem zilnic e-mail-uri si ii bombardam cu informatii si daca ii prindem prin consiliu ii luam si le vorbim despre ce trebuie sa faca pentru a castiga proiecte si pentru a accesa fonduri", a explicat Ileana Majina, directoarea Directiei de Integrare Europeana, din cadrul CJ Dolj.
La sfarsitul lucrarilor, noi vom primi centralizatoarele, pe baza carora vom face decontarile", a declarat Doina Tircomnicu, directoarea executiva adjuncta a Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Dolj.
O reducere trebuie insa sustinuta de o campanie publicitara foarte buna", a declarat Madalina Ene, directoarea magazinului House of Art din Craiova.
"Cu 65.000 - 70.000 de euro poti cumpara o casa in zona Daewoo sau Drumul Muntenilor sau poti achizitiona case vechi, demolabile, in zone centrale", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Persoana care face intermedierea e nevoita sa pluseze intr-o parte si sa lase din pret in alta", a declarat Niculina Otovescu, directoarea Agentiei imobiliare Bela.
google-analytics.com