Cautare

322 de rezultate pentru "directoarea" (8.67 secunde)
Ea a anuntat ca va sesiza astazi Parchetul General pentru scurgerile de informatii din CNSAS, care, potrivit fostului senator PSD, vin de la cei prezenti in institutie si de la directoarea de la "informatii", si nu de la functionarii din CNSAS.
Fostul ministru al justitiei a anuntat ca va sesiza Parchetul General pentru informatia potrivit careia "scurgerile de informatii nu vin de la functionarii din CNSAS, ci vin de la cei care erau prezenti acolo, plus directoarea de la investigatii".
Directoarea Directiei Tehnice a Primariei Craiova, Adriana Motocu, spune ca, in temeiul legislatiei in vigoare, municipalitatea poate dispune, cu acordul Politiei Rutiere, doar amplasamente ce pot fi folosite drept "capete de traseu" si numai pentru operatorii de transport public judetean care efectueaza mai mult de 15 curse pe zi.
Simtind ca argumentele consilierilor sunt coplesitoare, primarul Antonie Solomon si-a protejat directoarea, numind-o "o delicata" si le-a luat apararea subordonatilor:
Directoarea Gliga a primit sfaturi de la Inspectorat Aceeasi situatie incerta este si la Liceul din Poiana Mare, a carui directoare, numita la sfarsitul lunii noiembrie in functie, a precizat ca a urmat instructiunile Inspectoratului Scolar Judetean Dolj atunci cand a demarat procedurile de licitatie.
"Persoanele interesate trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani", a declarat Daniela Dobrin, directoarea executiva a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Mariana Sfichi, directoarea adjuncta a ASP Gorj, a declarat ca aceasta campanie va fi continuata in zona Meteor, unde locuiesc sute de romi.
Directoarea economica din cadrul Primariei Eforie, studenta de mana cu primarul Un alt tinerel (si nu prea) studios pe bancile facultatilor este si primarul din orasul Eforie, Ovidiu Brailoiu.
Directoarea Transurb a mai spus si ca democratii care si-au dat cu parerea referitor la modul in care pensionarii galateni au mers la Bucuresti pentru a protesta impotriva Guvernului Tariceanu sint niste "habarnagii".
In orice caz, acum Fortan nu mai are autorizatie valabila pentru ca nu a vizat-o in anul 2006", a declarat Cristiana Toma, directoarea Agentiei de Protectie a Mediului Dolj.
Momentul a coincis cu deschiderea noului an scolar, iar in acest context democratul a precizat ca doreste sa cucereasca inimile copiilor din Mangalia, si nu doar de dragul candidaturii sale, ci pentru ca proiecte ale unor educatori de toata isprava - cum este directoarea Gradinitei O.N.
Ceea ce nu stiau vineri directoarea si nici cei doi consilieri penelisti Ionut Stroe si Emilian Stefârta, prezenti în conferinta, este faptul ca proiectul de buget pe 2008 va fi dezbatut de consilierii locali într-o sedinta extraordinara în luna februarie, în conditiile în care nici bugetul Consiliului Judetean Dolj, cel care distribuie fonduri Craiovei, nu a fost înca aprobat.Stroe reclama directorii care dorm în frontDeranjat de modul de lucru al autoritatilor craiovene s-a aratat si consilierul Ionut Stroe, care a explicat însa ca si managerii Spitalului „Filantropia“, Spitalului „Victor Babes“ si ai celui de Neuropsihiatrie au datoria de a se interesa de bugetul alocat.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Primul e legat de identitatea misterioasei Victoria Asanache, nimeni alta decat directoarea Fundatiei "Renasterea", cu alte cuvinte subalterna Mihaelei Geoana.
Nu doar functionarii nu-si mai gasesc confortabil loc in scaunele din primariei, ci si directoarea Scolii "Ion Borcea" din Agigea a ales sa plece, pe motiv ca nu se intelegea cu primarul.
Apar explicatii de genul ca nu gasim directoarea la telefon. Nu sunt declaratii de oameni responsabili. Niciun candidat nu intervine, din aceasta Alianta, ceea ce arata ca unele firme ale unora dintre ei au fost implicate in aceasta afacere", a spus Doru Resmerita.
Noi ne organizam in functie de nevoile si specificul fiecarui judet“, a spus directoarea DSP, Ramona Lesnic. Claudia CHELU
Gradinita cu program normal nr. 16 este organizatorul acestui eveniment", a declarat Cornelia Florina Titu, directoarea Gradinitei nr. 16 din Slatina.
La dezbateri au luat parte Alexandru Petru Fratean, secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale, Cristina Iova, directoarea generala a Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane, prefectul de Dolj, Florin Stancu, si vicepresedintele consiliului judetean, Cristinel Iovan.
Speram sa obtinem suma necesara", a precizat Narcisa Cristea, directoarea economica a Primariei Targu Jiu. In fiecare luna, retributiile acordate insotitorilor persoanelor cu handicap se ridica la suma de 300.000 de lei, ceea ce inseamna ca "golul" din buget care trebuie acoperit este de 900.000 de lei.
google-analytics.com