Cautare

322 de rezultate pentru "directoarea" (2.86 secunde)
"Unele banci nu dau credite pentru achizitionarea de locuinte la etajul patru sau zece", a declarat Niculina Otovescu, directoarea Agentiei imobiliare Bela.
Nu exista insa un anumit procent cu care cresc periodic", a declarat Carmen Radulescu, directoarea altei agentii imobiliare din Craiova.
Tinerii care fac o facultate in domeniu nu prea solicita angajare decat daca se scoate la concurs un post de director", a declarat Sorela Gilca, directoarea agentiei Marshal Turism.
"Cam de patru-cinci luni se observa o crestere a numarului craiovenilor care contacteaza agentia dupa ce au vazut oferta de imobile pe internet", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Putem insa sa obtinem mai multi bani, dupa cum putem obtine mai putini daca nu intocmim proiecte viabile", a precizat Marilena Bogheanu, directoarea Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia.
"Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca desfasoara o activitate de identificare a persoanelor de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol", a declarat Daniela Dobrin, directoarea executiva a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
In acest moment, toata lumea cauta sa cumpere - cererea e foarte mare, iar oferta e aproape inexistenta", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
La sfarsitul saptamanii trecute, presedintele ANAF, Sebastian Bodu, anunta in cadrul unei conferinte de presa ca Maria Filip, directoarea Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, si adjunctul acesteia, Vicentiu Iordache, si-au prezentat in fata sa demisiile din functii.
Ce s-a facut pana acum, cate un bloc, doua cu 20 de apartamente, nu rezolva problema, iar acestea sunt cu mult mai scumpe decat locuintele vechi", a declarat Carmen Radulescu, directoarea unei agentii imobiliare din Craiova.
Directoarea executiva a CJP Dolj a mentionat ca trebuie sa se stie foarte bine care este cota de 2% care va fi destinata pentru pensiile private obligatorii, din cei 9,5% opriti, fiind necesara introducerea a noi criterii, pentru ca o suma este oprita unui salariat care primeste minimul pe economie si un alt procent celui care primeste 10-20 de milioane lunar.
Deja am un client care asteapta ca aceasta lege sa intre in vigoare", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Cei care calca pragul unei agentii stiu exact ce vor si nu au timp de pierdut", a declarat Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Din 1 octombrie s-a platit chirie pentru spatiul pe care il ocupam", a spus Alexandra Andrei, directoarea Bibliotecii Judetene Gorj.
Speram insa ca pana in 2008 o sa iesim cu ele pe piata europeana", a declarat Doina Duval, directoarea firmei care produce branzeturi traditionale.
Declaratia mea de avere trebuie sa fie pe site-ul ASP", a declarat Cristina Calangiu, directoarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.
"In perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2006, la nivelul judetului Dolj, exporturile de marfuri, exprimate in FOB, au fost de peste 318 milioane de euro, cu 13,7% mai mari decat in primele 11 luni ale lui 2005", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
"In afara de zona Daewoo, mai putem vorbi de cartiere de lux in zonele Drumul Muntenilor, ANL Parc, Paltinis, Siloz", a declarat Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Deocamdata insa, cand se adreseaza celor autorizati sa efectueze masuratori cadastrale, acestia ii amana", a declarat Niculina Otovescu, directoarea unei agentii imobiliare din Craiova.
"In perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2006, la nivelul judetului Dolj, exporturile de marfuri au fost de peste 318 milioane de euro, cu 13,7% mai mari decat in primele 11 luni ale lui 2005", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Este un mod de ne face cunoscuti si de a-i introduce pe elevi pe piata muncii", a declarat Lavinia Diaconu, directoarea adjuncta a Grupului Scolar "Spiru Haret".
google-analytics.com