Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (3.40 secunde)
Imprejurarea ca deciziile date de Colegiul Consiliului in solutionarea contestatiilor formulate in conformitate cu art.14 alin.1 ti art.16 alin.1 din Legea nr.
"Sumele care au fost date si care depasesc 600 de milioane de euro nu pot fi folositi in conjuctura lor decat ca mita electorala. ... "Peste tot sunt date sume pentru cheltuieli curente si de capital.
stergerea unor baze de date cu solicitarile pe Legea 10. Tocmai de aceea, zilele acestea, consevatorii fac o serie de demersuri pentru ca in locurile in care beneficiarii acestei legi se confrunta cu stergerea bazei de date sa se ia masurile impuse de lege.
stergerea unor baze de date cu solicitarile pe Legea 10. Tocmai de aceea, zilele acestea, consevatorii fac o serie de demersuri pentru ca in locurile in care beneficiarii acestei legi se confrunta cu stergerea bazei de date sa se ia masurile impuse de lege.
Gheorghe Funar a declarat, intr-o conferinta de presa, ca sondajele date pana acum publicitatii, cu procente pentru partide, nu pentru candidati, nu sunt sondaje, ci "aiureli".
"Numele meu nu a fost niciodata in 18 ani macar asociat cu suspiciuni de coruptie si nu s-a aflat in niciunul dintre rapoartele date publicitatii, pana in prezent, de distinsele ONG-uri.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca solutiile date de Curtea Constitutionala au fost intotdeauna corecte si atunci cand el a castigat in fata institutiei dar si cand a pierdut.
"Nimanui dintre cei implicatii, indiferent ce au spus despre mine si despre serviciul de informatii al MAI, nu le reprosez nimic decat, unora, care nu detin intreaga gama de date necesara abordarii unei analize profunde si, este firesc sa fie asa, daca avem in vedere ca vorbim de un serviciu de informatii secret", subliniaza Ardelean.
Judecatoria Mangalia a scutit filiala PD-L de la plata celor trei amenzi date in campania electorala de catre inspectorii din primarie.
115/1999 privind raspunderea ministeriala, care sanctioneaza cu inchisoare de la doi la 12 ani "prezentarea, cu rea-credinta, de date inexacte Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului"", se mai arata in comunicatul PC.
Procurorul Laura Kovesi a solicitat, saptamana trecuta, Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale fata de Monica Iacob Ridzi, fost membru al Guvernului Romaniei si deputat in Parlamentul Romaniei, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice daca functionarul publica obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, instigare la infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic savarsita prin incalcarea masurilor de securitate si instigare la infractiunea de stergere de date informatice fara drept.
Exemplul dat a fost cel al consilierului judetean liberal Valerica Barbulea, care a cerut date despre licitatia la DJ 661 unui subaltern de-al lui Calinoiu. ... Domnul Barbulea a solicitat niste date despre DJ 661, apoi l-a sunat Morega si a inceput sa ii puna intrebari functionarului.
'date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
El a spus ca are de comunicat date ce intereseaza siguranta nationala si ca vrea sa discute cu presedintele Basescu. In loc de date concrete, sirianul i-a reprosat generalului Constantin Degeratu ca este inchis, desi i s-a promis altceva.
Tinerii liberali mai sunt nemultumiti ca, inaintea alegerilor din PNL Targu Jiu, baza de date a partidului a ajuns sa numere numai 150 de membri, din 1.440, majoritatea sustinatori ai lui Dian Popescu.
"Mergand si pe atributiile sporite care vor fi date regiunilor, prin ceea ce am semnat si presedintele a semnat, chiar daca nu a citit tot Tratatul de la Lisabona si anume pe o autonomie mai mare si puteri mai mari date regiunilor si Parlamentelor nationale, in mod sigur ne dorim sa avem reprezentate comunitatile locale, adica consilierii locali, judeteni, primarii in cadrul Parlamentului, pentru legiferarea referitoare la viata de zi cu zi a autoritatilor locale", a explicat liderul PSD.
Potrivit propriilor declaratii, Elena Basescu petrecea 4 ore pe zi la Luxten, unde introducea "niste date in calculator". ... Ma duceam 4 ore pe zi la birou, ma asezam pe un scaun si introduceam niste date in calculator.
"De regula, cand vorbim despre infrastructuri, ne referim la autostrazi si la cai ferate, dar infrastructura de comunicatie, infrastructura de transmisie de date, este cel putin la fel de importanta.
Nu stie nimeni ce se va intampla cu baza de date la finalul votului. ... ,,Aceste activitati presupun si operatiuni de colectare si prelucrare a unor date cu caracter personal, ce vor avea loc prin implicarea a numerosi actori.
Sebastian Lazaroiu va avea acces la informatii despre cei sase milioane de pensionari Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.
google-analytics.com