Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (3.18 secunde)
in preajma acestei date, la trecerea meridianului, soarele se ridica deasupra orizontului la unghiul maxim, iar intervalul diurn are durata maxima.
Sunt unele care spioneaza activitatea la calculator a utilizatorului, altele care fura date, o alta categorie care transforma computerul intr-un soi de zombie la comanda unor hackeri ce-l vor putea folosi pentru realizarea unor atacuri cibernetice, samd.
Cari sunt insa conditiile, ce trebuiesc sa fie in prealabil date, pentru ca un popor sa poata in genere spera ca va putea deveni creatorul unei culturi majore?
Kremlinul comandase culegerea de date in vederea luarii hotararii privind structura administrativ teritoriala a RSSM. ... Buescu aduce date noi privind diaspora romaneasca de peste Ural.
Fiecare cabinet veterinar din judet a primit calculator si a fost racordat la sistemul firmei, asa ca animalele o data crotaliate sunt introduse intr-o baza de date nationala", a explicat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj.
ce se intampla in conditiile date? ... "Pe perioada in care consiliul judetean este dizolvat sau in care nu s-a putut constitui potrivit legii, problemele curente ale administratiei judetului vor fi rezolvate de secretarul general al judetului, in baza unei imputerniciri speciale date de Guvern, prin Ministerul Administratiei Publice".
El a reusit sa adune, intr-o baza de date, aproape 5.000 de rapoarte de acest fel, primite de la martori din toata lumea.
ce se intampla in conditiile date? ... "Pe perioada in care consiliul judetean este dizolvat sau in care nu s-a putut constitui potrivit legii, problemele curente ale administratiei judetului vor fi rezolvate de secretarul general al judetului, in baza unei imputerniciri speciale date de Guvern, prin Ministerul Administratiei Publice".
Aici Swann a conceput o metoda de clarviziune - remote viewing (RV) - gratie careia putea vedea in orice punct din lume, daca erau date coordonatele geografice ale locului. ... Oficial s-a spus ca nu s-au obtinut pe aceasta cale date utile contrainformatiilor.
Rosales contin, desigur si alti ani decat 1989, din care am luat exemplele date pana aici. ... Au fost singurele date pe care a putut sa si le reaminteasca.
Cei preocupati de acest subiect trebuie sa educe oficialii prin prezentarea unor date exacte, concise si bine documentate cu privire la fenomenul OZN.
David Clarke, cel care considera ca el este principalul artizan al desecretizarilor, a facut chiar o cerere catre Ministerul Apararii, in numele legii libertatii accesului la informatii, pentru copii ale documentelor si ale altor dovezi, privind aprobarile date publicarii cartii "Ceruri deschise, minti incuiate" a lui Nick Pope in perioada 1995-1996.
El a scris acolo ca probabil documentele in acest sens au fost o scurgere de date, partial adevarate si partial false, care a fost autorizata de catre prezentul grup MJ-12, pentru a desensibiliza publicul cu privire la modul in care problema farfuriilor zburatoare a fost tratata de catre Casa Alba.
Mare atentie la trei date importante: ... Fiti concilianti si evitati certurile, mai ales inaintea acestor date. Din fericire, o multime de persoane va vor admira iar sansele unei povesti de dragoste sunt iminente.
Aceste comentarii permit psihologilor colectarea unei mari cantitati de date referitoare la opinii, unele minoritare. ... Ostilitatea intelectualitatii traditionale fata de explicatiile conspirationiste date evenimentelor de acest tip s-a manifestat prin etichetarea conspirationistilor drept paranoici sau bolnavi mintal de vreun alt tip.
Aceste date se inregistreaza si tot acest grup raporteaza situatia privind infectiile nosocomiale la directiile de sanatate publica. ... Acest studiu a relevat ca mai mult de 30% din infectiile intra abdominale venite de acasa si operate in aceste spitale erau date de germeni cu potential de germeni de spital.
"Pe timpul asa zisului concurs, fiecare membru din comisie facea ce-l taia capul, ba, mai mult, asa cum sustin surse din interior, comisarul Spataru, omul de cabinet al lui Ene, mirosea a bautura si a incurcat intrebarile, fixand de capul lui alte intrebari decat cele date in tematica".
Au fost, de asemenea, deosebit de importante observatiile in care erau si dovezi cum ar fi date radar, fotografii sau filme, pe care personalul de specialitate le putea evalua. ... In circa 15% din cazuri nu au existat suficiente date pentru a face o evaluare ferma.
Ghidul sau i-a explicat ca globurile erau un sistem de stocare a informatiilor si ca tocmai luase contact cu unele date inmagazinate. ... el nu corespundea cu nimic ce aveam in bancile noastre de date.
Au fost inregistrate date prin radare, de la sol si din aer.
google-analytics.com